Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 183 53,2%
  • Ne

Glasovi: 161 46,8%

• Ukupno glasača
    344
Cene su bazirane na poslednjim zaključenim poslovima - nisu ponderisane za odredjeni dan i važeće su na dan 09.02.2012. Pšenica rod 2011. 22,68 Kukuruz veštački sušen rod 2011. 19,98 Sojino zrno rod 2011. 41,04 Sojina sačma 41,30, Stočni ječam 20,74

Izvor : http://www.polj.savetodavstvo.vojvodina.gov.rs/index.php

Kukuruz skoro 20 din ::novac::

Kod mene u Beceju sa lagera 18,20, taman se odlucim nesto prodati evro ckoci gore.::lose::

a dunavom , opet nema plovidbe, danas na drzavnoj sednici zabranjena plovidba svim rekama...opet dobar izgovor za obaranje cene...a...o... evru ni da nepricamo!

CENE ŽITARICA NA PRODUKTNOJ BERZI U NOVOM SADU, BERZAMA U BUDIMPEŠTI, ČIKAGU, MINEAPOLISU I PARIZU
CENE SU OBRAČUNATE PO SREDNJEM KURSU NA DAN OBJAVLJIVANJA
(din/kg bez PDV-a)
Presentation9.2..jpg

Sad treba da budemo pametni , po kojoj ceni prodati kukuruz , evro skače svaki dan ......... @ DušanA to je mala cena evo €vro već 110 din ...... Minimalna cena sa lagera bi trebao da bude 20 din..........

Ako je prodaja sa lagera da li to kod svih silosa znaci da se ulaz,izlaz skladistenje... ne odbijaju od jus kukuruza koji je na lageru? Ja cujem da se skladistenje negde naplacuje bez obzira da li kukuruz prodajem skladistaru ili trecem licu.Kakvi su uslovi kod vas?

Da, mislim da je 18,9 malo, trazicu 19,5, i to je to. Reke su se zaledile, barze stoje, moguce je da ce cena i stagnirati neko vreme.

@imt550
Na....li bi i žuti i mi ako ga ne vrate na stari nivo,zato i očekujem da će ga vratiti.

Pa bile su subvencije dosta je ljudi potrcalo da kupi evre, a drugi se nadali da ce da se vrati malo dole, pa kada su videli da ide jos gore ajd da kupe i oni. i evo raspleta drzava prodaje evre po 110 a kupice te iste evre po 101

sve je to dobra cena,fakurisite kad vam novci trebaju ,ako ne, mislim da se ne moze ni mnogo izgubiti ni dobiti,izuzev ovih koji imaju na stotine vagona...

Nazad
Vrh