Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 183 53,2%
  • Ne

Glasovi: 161 46,8%

• Ukupno glasača
    344
Ljudi nisam gluv,znam sta sam cuo,inace kod nas sve zadruge placaju 18,5 tel-kel vec par dana.Na kamione u djakove ide po 19.Zadruge koje placaju 18,5 su MDN AGRI Bavaniste i DIMIC AGRAR Pancevo(otkupno mesto Bav.)

Poslednja izmena:
Prijateljski savet. Čekajte 1. o 6 . 2012 g. ili eventualno o1 o8 . Mislim da će tada biti naj skuplji

Kolege kod mene u Padini juče je cena kukuruza bilča 17,5 sa 5%pdv danas nisam proveravao, ali imam dosta pouzdanu informaciju da če do 15-20.februvara cena dostići 20 din a možda i koju paru više :ppozdrav:

Ljudi sad sam stigao kuci danas sam trebao da tovarim kukuruz u dzakovima al nazalost kamiondzija javio da se zaglavio na putu ko Indije,sad cekamo dal ce uspeti da stigne,jedva sam mogao da palim rusa ujutru -12 stepeni,inace cena 17 tel-kel sad videcemo ako kasni par dana necu dati po toj ceni

Kod mene do 1.februara bio je 20 dinara na dzak,a sada je 21 dinar.Prosla godina bila je ocajna.Imali smo stetu od 60 do 80% na svim usevima.

03.02.2012.
CENE ŽITARICA NA PRODUKTNOJ BERZI U NOVOM SADU, BERZAMA U BUDIMPEŠTI, ČIKAGU, MINEAPOLISU I PARIZU
CENE SU OBRAČUNATE PO SREDNJEM KURSU NA DAN OBJAVLJIVANJA
(din/kg bez PDV-a)
PRODUKTNA 3.2..JPG

KUKURUZ 3.2..JPG

PSENICA 3.2..JPG

Ali zato informacija kolege Dragana iz Balvaništa je tačna , jasam se danas čuo sa njima. Dimić Agrar plaća 18,5din sa 5%pdv tel-kel, i kukuru im je potreban u velikim količinama.

Ali zato informacija kolege Dragana iz Balvaništa je tačna , jasam se danas čuo sa njima. Dimić Agrar plaća 18,5din sa 5%pdv tel-kel, i kukuru im je potreban u velikim količinama.
I ovom drugom treba isto,cak ako su vece kolicine u pitanju MOZDA hoce njegov prevoz da posalje nazovite pa pitajte.On radi direktno sa granexportom.Dolovac nemoj da stavljas na forum neproverene informacije.

I ovom drugom treba isto,cak ako su vece kolicine u pitanju MOZDA hoce njegov prevoz da posalje nazovite pa pitajte.On radi direktno sa granexportom.Dolovac nemoj da stavljas na forum neproverene informacije.
I u Dimić Agraru su mi rekli da mogu da mi pošalju kamione u Padinu, Ali jaću još pad dana da sačekam, bar dog nepočnemo sa kupovinom repromaterijala !

E za to nisam znao,sacekaj jos malo ide iz dana u dan gore,ja sam i danas imao ponudu 8,5t u djakove po 20din.covek iz Kraljeva.

Dali znate koliko se uzima ako izvadim sa lagera i hocu drugom da prodam x kolicinu.Sad mi se skida mesecno 1%:sta:

@kristal
Računa se tako da Ti neće pasti na pamet da ga izvučeš od njih.Roba je tvoja samo ako je i lagerovana kod tebe.

Nazad
Vrh