mladen87
Član
danas sam prosao kroz 6,7 sela u sremu i u svakom sam sreo po dva tri krunjaca i dosta prikolica sa kukuruzom,kruni se pun gas!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gde to?Nesto mi nije jasno oko tih vasih lagera. Vi kad predate negde na lager da li to znaci da morate njima da prodate kukuruz ili prodajete kome god hocete? Mi nas kukuruz predajemo na lager za 1% mesecno ali prodajemo kome hocemo i nema nikakvih naknadnih troskova ako se proda trecem licu.
Nekruni se baš tako svuda, mene je danas zvao kupac iz Prova i kaže mi da ne može da nađe kukuruza ,,niko neće da proda svi čekaju bolju cenu"danas sam prosao kroz 6,7 sela u sremu i u svakom sam sreo po dva tri krunjaca i dosta prikolica sa kukuruzom,kruni se pun gas!
Mozda on nemoze da nadje al znam sta sam video!Nekruni se baš tako svuda, mene je danas zvao kupac iz Prova i kaže mi da ne može da nađe kukuruza ,,niko neće da proda svi čekaju bolju cenu"
Danas sam bio na sastanku ....... ako ovo krene imaćemo najveću cenu kukuruza u okruženju ( mislim na srednji banat ) http://poljoinfo.com/showthread.php?5375-Nova-tehnologija-za-skladištenje-žitarica-.
meni je lager 1,5% mesecno,a negde ide i do 1,8 %
Saznali da si beogradsko dete.meni je lager 1,5% mesecno,a negde ide i do 1,8 %