Zrenjaninac
Član
Danas sam imao ponudu otkupa kukuruza sa lagera za 17din + pdv.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znaci cena koju su i robne rezerve dale...nije lose s obzirom da je 15 januar...Danas sam imao ponudu otkupa kukuruza sa lagera za 17din + pdv.
Zrno Promet Padina,upravo zvao cena je 16.90 tel-kel!!!
Pa zavisi kolika je vlaga "onoga" u ambarima ali verujem da je oko 20 ako ne i jace...Matori krunio pre 2-3 dana za svinje kaze vlazan je dosta,puno ostaje na sapurini...jesenas se lakse krunio,mozda je navukao malo vlage...Ako bude 20 tel-kel za mesec,dva ja krunim sve!!!To onda preračunato u jus kukuruz bi bilo oko 18.50 - 19.00 din ..............
Ko ti je ovaj Matori jel ti to neki radnik iz komsiluka..Pa zavisi kolika je vlaga "onoga" u ambarima ali verujem da je oko 20 ako ne i jace...Matori krunio pre 2-3 dana za svinje kaze vlazan je dosta,puno ostaje na sapurini...jesenas se lakse krunio,mozda je navukao malo vlage...Ako bude 20 tel-kel za mesec,dva ja krunim sve!!!
Cene su bazirane na poslednjim zaključenim poslovima - nisu ponderisane za odredjeni dan i važeće su na dan 16.01.2012. Pšenica rod 2011. 21,06 Kukuruz veštački sušen rod 2011. 18,36 Sojino zrno rod 2011. 38,88 Sojina sačma 40,47 Suncokretova sačma 15,69, Mineralno djubrivo SAN 28,94
Zrno Promet Padina,upravo zvao cena je 16.90 tel-kel!!!
Sale jde malo pojasni ovo,stvarno mi nije jasnoJuče krunio daščaru ( žičaru) u ataru zbog lopovluka cena 16 dinara tel kek nakupci.