Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 183 53,2%
  • Ne

Glasovi: 161 46,8%

• Ukupno glasača
    344
Mene danas zove jedan prijatelj,nudi mu se jedan nakupac da odkupljuje kukuruz po 17,00 din tel/kel.Znaci da krece cena i kod nas:ppozdrav:

Verovatno zato je vlada kupila za robne rezerve po 18 din. kukuruza i psenice po 20 din. Usrali se zivi i tad a i sad od cene kukuruza mislim da ce se tek usrati u plan sa jeftinom cenom hrane odnosno kukuruza, psenice i sa stocarstvom. Jako mnogo su uradili u vezi stocarstva! Cena svinja 135 din kod nas. Taman da se izgubi po svakoj glavi 1000 do 2000 din. a meso u prodavnicama nisam primetio da je pojeftinulo.
Nema zurbe sa prodajom kukuruza tek ce igra poceti.

Ne bih bas da nam kvarim raspolozenje, ali danas je cena otvorena na visem nivou, i onda je u relativno malom cenovnom rasponu trgovano, da bi na kraju zatvorila na nizem nivou. Meni bi lepse izgledalo da je zatvorena na visoj ceni od ove na otvaranju. Pored toga nije se dovukla ni do ovih 675. Tako da ostaje da navijamo za suse i blokade moreuza.

I ja imam 10 tona,ja cu da vidim kamiondzijama da prodam,oni uzimaju stari kukuruz,cena je 1.5 dinar skuplja od novog,bar je kod mene tako bilo!

Pariz 21.95,i trend rasta,madjarska16.73 trend rasta cene, a ovi nsi bi da ucare jos nikad im nije dosta.Nemacka 207.50e/t::novac::

Nazad
Vrh