Peet
Član
Kod nas 16-16,5 na djakove,drugu opciju nemamo ko nije vro.Peet gde ste predavali kukuruz?
Predao sam ga kod nas u Doo Raca.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod nas 16-16,5 na djakove,drugu opciju nemamo ko nije vro.Peet gde ste predavali kukuruz?
Druze gde si nasao i kakav je taj krunjac sto si kupio ja trazim vec neko vreme one velike krunjace bar vagon po satu pa ne mogu da nadjem izgleda se retko prodajupredao preko 12 vagona kukuruza sirovog sa vlagom od 15.2-17.1 , ostao za lager manje od 98000 kg. Vise od 2 vagona su mi oduzeli nalik vlaga, susenje .....kurta-murta.
Pa sam skoro kupio krunjac .... videcemo, vreme ce da pokaze.
kao kod "Bukura" ambari su visoki, nema da platim za krunjenje, a tri radnika uvek cu da nadjem
p.s. nije mi krivo za tih 2 vagona ali ipak su to pare, da imam uslova kao Peet isto bi uradio kao On ali ovako, moramo se snalaziti
Sad sam prošao pored menjačnice , evro 104,50....jutros bio 103,00Juce i danas tih 5%, a takodje i euro u padu.
Tako je i ja sam posle nove godine krunio i euro sam kupio po 107.5 dinara i nakon mesec dana spustio se na 102 izgubio sam par stotina evra al sta sam mogao,tako da ce sad rasti cena evra a i kukuruza posle nove godine.Koliko me sećanje služi naplatio sam kukuruz prošle godine pred novu godinu i znam da je euro počeo da divlja i stigao do 107.5 a kasnije se ponovo spustio na nekih 102-103.
A ta teorija o strancima po meni ne pije vodu.Mala je to količina para na monetarnom tržištu ili za državu da bi se nešto osetilo ili zaradilo.