Od danas Mlinpek u Staroj Pazovi plaća kukuruz na bazi 15% vlage 16,5 din/kg.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ocekuje se pad cene i nema najava da ce biti neka dobra cena...Izvoz slab,skoro nikakve kolicine,izvoznici se ne pronalaze u svemu ovome,plus los vodostaj...Mislim da ce tek posle Bozica da krene izvoz kako treba,a cena ce se videti.Ni nalik proslogodinjoj izgleda u to vreme...Samo sam realan i pomalo me brine svetska cena.U Pancuvu pune 3 male barze od ponedelja do petka,to je nikakav tempo kada se zna da ima oko 2 Milke za izvoz...
Ne,kada sam to napisao...Ja sam rekao da verujem da ce u jednom momentu biti 22-23 din ali to moze biti i u avgustu 2012-te...A mnogi ne mogu da cekaju do tad,kao ni ja barem ne sa celokupnom kolicinom koju imam u ambarima (75-80.000 kg)Pricacemo u maju,junu kada bude jasno gde ce cena i na koliko ce se stabilizovati,ne vidim indicije da ide i dole a ne verujem ni da ce uskoro ka gore,opet moje misljenje je misljenje pojedinca koje moze da bude i pogresno!Pa zar ti nisi vikao 20 i vise, sta da radimo, da prodajemo ili cekamo