Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pogledaj ugovor o skladištenju koje ste potpisali...u nekim takvim ugovorima sam video i klauzulu da skladištar može da proda robu na skladištu uz obavezu da robu isplati kad to Ostavodavac bude zahtevao...
Isto 16.5 dinara,Kamiondzija Neki Mirsad Sve ide na kosovo!ja prošle nedelje krunio po 16din a tast juče po 17 din i sve ide na kosovo
Ma koji je on k...c da preti bilo kome, vec dvadeset godina lese ovu drzavu i svi su isti i gori od gorih a sve po nasim ledjima da ljudi ne pocnu umirati od gladi a sve vise lici na to,pa ni seljak vise nece trpiti i raditi za druge vec i ti gladni treba da se dignu i zajedno sa nama zbrisu bagru mislim da ni seljaci nisu sto su nekad bili tako da se vise ne mogu tako zaj...ti s nama.Ministar poljoprivrede juce dao izjavu da ako cena kukuruza naglo pocne da raste da oni u ministarstvu imaju nacina da obuzdaju cenu(verovatno uredbom da zabrane izvoz),navodno cena stocne hrane je veoma skupa u Srbiji.Pa ovde u nasoj zemlji ne zna se ko koga j.....be,samo znam ko ce biti je.....n.