tamara1611
Banned
pa zar nije Misko rekao pravac agrar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da da dok ne pokupuje zemlju,pa ce opravi zakon o prodaji strancima po 40-50000e po hektaru.Ono sto Hitler nije uspeo cizmom,ovi ce sa parama,a onda ih ne istera niko.pa zar nije Misko rekao pravac agrar?
Hoce ljudi onolko kolko im treba i tacka!Ovde su se izgledna gadno posvadjali zelje,prohtevi,ocekivanja,mastanja i realnost.
Zao mi je ovih sto su cekali a izguice jako mnogo.Em cena dole, em leptiri i pacovi, em evro, em mala vlaga.....Ne treba covek biti nezadovoljan i traziti previse bila je prelepa cena od 24 din.
A sto se tice roda 2011 plasim se da tu jako malo zaradimo.Daj boze da samo ide izvoz,ako ne u p.m ode.....
PEET a sta si ti cekao do sada?Da bude vagon 3 milijarde dinara pa bi i tad rekao a da sacekam jos malo?
ako ti je ovo prva skola nije strasno,ali ako nije....
Sve objasnjeno u jednom postu!Ima ovde nekih jadnika koji se nesecaju da je pre nekoliko godina,nafta bila 50, a sada je 126 dinara.
Da je kilovat cas el.energije bio 2 dinara a sada je 4. Da je telefonska pretplata bila 388 a sada je 740 dinara,da je kubik vode bio 20 a sada je, konkretno kod mene 58,90 dinara.
I tako dalje... O ceni gasa necu da govorim...
Nama,ovom narodu,netreba nikakav NATO,nikakav Hitler.... mi smo sami sebi dovoljni za propast.
Ko razume(oni pametni i casni ljudi),shvatice!
Ovo je fino receno, a pravilno receno je da ljudi koji predstavljaju drzavu saradjuju, tj saucesnici su u toj raboti. Izgleda kao da se uplasise konkurencije sitnih koji u dve godine dodjose do nekih para.Upravo se svodi na pricu da izgleda drzava popusta i dolazi do stvarno nenormalnih pariteta
Em Transpetrol... Dobili su neki i po 25.-
A ove godine će i suša dosta umanjiti prinos.