Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 183 53,4%
  • Ne

Glasovi: 160 46,6%

• Ukupno glasača
    343
Dem Kulpin 20,5 din.... jos uvek je dobra ponuda...mnogi su cekali bolju cenu u avgusta,ali nazalost mislim da je nece docekati...prosle godine su skoro svi okrunili u maju,jer su mislili da je cena 12 -13 dinara ok,a kome je ostalo u za avgust taj je zaradio...svake godine je drugacije...u zetvi ce biti jos slabija cena...

Tesko je to reci...verovatno 17din...ali ko zna...danas u demu pala na 20.00...:ppozdrav:

Sad znam da cu biti napljuvan od nekih,ali realno u zetvi da ne bude manje od 14 ja zadovoljan,na prolece nek opet bude 18-20 i odlicno spram prethodnih godina.

Na mom kraju se drži na 500KM/tona tj. 250 eura/tona i ne pada niti raste. "Običan" narod i ne kupuje jer nema para pa se nateže sa ječmom i pšenicom i tako hrane stoku, jedino još veći uzgajivači goveda, svinja i peradi kupuju naveliko.

20 dinara...svaki dan sve nize,pitam se dokle...
u Subotici 19 din.......dokle? do 15 susa uzima danak,kukuruz zri li zri i vrlo brzo dolazi nov a ko jos ima sad je u buli mora ubrzano prodavati jer novi stize a azdaje to znaju i sad se pune za male novce
covek se uci dok je ziv a tu neke procene na formumu su ipak na nivou " da jos puno soli moraju pojesti u svom zivotu" da bi davali bilo kakve procene

Kod mene ovih dana nenormalno dolaze za kukuruz-što znači da ga nema,za 2 dana sam prodao tonu a do sada sam tonu prodavao za 4 neseca-cena 22 din)

Ode u sunovrat. Nesto mislim da bi trebao da ode na 12-13 dinara pa da vidim racunicu od 250 e po Kj. Obezobrazili se paori opasno.
Kod nas je juce bio 21, za danas nisam pitao.

Mi danas krunili nesto malo usluzno sutra ujutru za lada krunimo nekih 2 vagona,za 10 dana mislim da ce ostali okruniti koji su cekali neku za njih prihvatljivu cenu od 28 dinara...

Nazad
Vrh