Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 183 53,4%
  • Ne

Glasovi: 160 46,6%

• Ukupno glasača
    343
Od prosle godine kad je bila 100e tona u ovo doba,tj u julu kad nismo imali kome da prodamo.

Američka kriza hvata i nas a šta ova naša država ima da proda sem kukuruza i žita,tako da napred je velika pomrčina.Ja od kuće ladno prodajem po 22 i niko se ne buni

nema sta da se ceka prosao voz.....ko uhvatio drja ruke,... ko nije ...ostaje nada....

U Padini danas u Slovan Komercu cena 21,50 sa 5%pdv. Ja sam danas završio sa prošlogodičnjim kukuruzom, ja sam prezadovoljam prodavao sam najeftinije u novembru po 18din a najskuplje po 24din pre dve nedelje a ovaj danas je otišao po januvarskoj ceni od 21,5dinara. Samo da i ovogodični rod nebude ispot 200eur po toni i biće dobro :ppozdrav:

ja u utorak krunim,imam najavu da ce cena izmedju 18 - 25.08.biti bolja kolika jos se nezna a da bi bio spreman par dana ce jos u silosu da saceka

E moj je danas ošooo 25 tona po 25.10 din pardon 21.50 din pa sad nek raste cena kolko oce inace sam se iznenadio sa vlagom bila je cak 15.8 a cardak na promaji

itekako je moguce za vlagu,pogotovo kad se kruni iz montaznog ambara (onog prizemnog) , prvo ide u krunjac kukuruz iz gornjih slojeva (koji je i suvlji), i kako se priblizavate donjim slojevima, onim koji leze na betonu tako i vlaga raste

Ne znam za Confido... Ne bih ni ovo znao nego mi drugar rekao. Mi smo nase skoro sve prodali,ostalo je jako malo. Kad stignem,otarasicu se i njih pa koja god da bude cena.

Nazad
Vrh