Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 183 53,4%
  • Ne

Glasovi: 160 46,6%

• Ukupno glasača
    343
druze polako ne jedi se banda pokusava da izmanipulise,da se uspanicemo i pocnemo kruniti,prava istina je da kukuruza nema a potraznja je velika,mene skoro svaki dan napadaju da krunim ali ja necu jos ,znas onu poslovicu STRPLJEN-SPASEN
Jel ti misliš da BANDA baš tvoj kukuruz čeka?

Juce smo okrunili zadnih 15-ak meteri kukuruza i covek koji je krunio(a zna celo selo jer ima strasnu masinu i svima kruni) kaze da nema jos 5 ljudi kukuruza za prodati,svi su prodali do sad i ostalo je jaaako malo za prodaju.

TIBORE,sta ti mislis da nema jos ljudi koji imaju na lageru vecu kolicinu kukuruza ,nisam ja jedini ali to je nebitno jel moj tvoj ciji vec kukuruz bitno je da je potraznja veca od ponude a onda cena ide gore.

druze polako ne jedi se banda pokusava da izmanipulise,da se uspanicemo i pocnemo kruniti,prava istina je da kukuruza nema a potraznja je velika,mene skoro svaki dan napadaju da krunim ali ja necu jos ,znas onu poslovicu STRPLJEN-SPASEN
Ne bi trebalo ovako da izražavaš (banda) konkretno mislim na gore navedenu firmu jer su i oni proizvođači i mislim da njima tvoj kukuruz uopšte ne fali

Juce smo okrunili zadnih 15-ak meteri kukuruza i covek koji je krunio(a zna celo selo jer ima strasnu masinu i svima kruni) kaze da nema jos 5 ljudi kukuruza za prodati,svi su prodali do sad i ostalo je jaaako malo za prodaju.
Nije svuda isto ja znam 5 njih koji imaju oko 100 vagona jos a koliko ima nas sitnih po vagon dva...
Ima ga jos ali naravno znatno manje...

Ne bi trebalo ovako da izražavaš (banda) konkretno mislim na gore navedenu firmu jer su i oni proizvođači i mislim da njima tvoj kukuruz uopšte ne fali

ja nisam mislio uopste na tu firmu gore sto ti navodis,i nisam mislio nikoga da uvredim ali znam da svi otkupljivaci hoeca da kupe jeftinije ,a moj kukuruz je nebitan bitna je potraznja,ja to i da poklonim ne mogu propasti ali ima nesto sto se zove princip
,da ti navedem jedan primer kako su fini otkupljivaci jedan moj prijatelj imao je nesto kukuruza oko 4 tone da proda i pita mene koja je cena ja mu kazem da sam pre neki dan imao ponudu za 24 i on ode kod ti otkupljivaca a oni kazu nema sanse 24 da ga je neko slago 22 i kaze meni sto lazem e a ja onda nazovem tog otkupljivaca i pitam koja je cena a on meni oped kaze isto 24 ja kazem njemu sad te je zvao taj i taj i rekao si mu ovu cenu pa kaze ta cena je za manju kolicinu a ova druga za vecu pa jel to posteno ?,

28 nece biti, ali 26 bi trebalo. Izvoz je gotov, sada postoji samo domaca traznja.

KO KAZE da je izvoz gotov?
Hajde da se kladimo da nije ....
A sta ce ova primitivna seljacka drzava da izvozi osim zitarica? Mozda avione,elektroniku?
Leko,svidjaju mi se tvoji *principi*... Ni ja pre 10-og avgusta,nepocinjem da rasciscavam avliju. Pa tek posle dolazi krunjenje!

Kod nas je sve moguce,mada ne bi trebalo da pada cena ispod 24...Ja ocekujem zadnjih 15-20 dana do novog da moze da obori sve rekorde do sada,jeste da sam svoj okrunio po 24 i da nemam vise ali cini mi se da ce ici do 26

Nazad
Vrh