mladen87
Član
leko koju cenu cekas i kad otprilike mislis da ce to biti?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel ti misliš da BANDA baš tvoj kukuruz čeka?druze polako ne jedi se banda pokusava da izmanipulise,da se uspanicemo i pocnemo kruniti,prava istina je da kukuruza nema a potraznja je velika,mene skoro svaki dan napadaju da krunim ali ja necu jos ,znas onu poslovicu STRPLJEN-SPASEN
Ne bi trebalo ovako da izražavaš (banda) konkretno mislim na gore navedenu firmu jer su i oni proizvođači i mislim da njima tvoj kukuruz uopšte ne falidruze polako ne jedi se banda pokusava da izmanipulise,da se uspanicemo i pocnemo kruniti,prava istina je da kukuruza nema a potraznja je velika,mene skoro svaki dan napadaju da krunim ali ja necu jos ,znas onu poslovicu STRPLJEN-SPASEN
Nije svuda isto ja znam 5 njih koji imaju oko 100 vagona jos a koliko ima nas sitnih po vagon dva...Juce smo okrunili zadnih 15-ak meteri kukuruza i covek koji je krunio(a zna celo selo jer ima strasnu masinu i svima kruni) kaze da nema jos 5 ljudi kukuruza za prodati,svi su prodali do sad i ostalo je jaaako malo za prodaju.
Ne bi trebalo ovako da izražavaš (banda) konkretno mislim na gore navedenu firmu jer su i oni proizvođači i mislim da njima tvoj kukuruz uopšte ne fali
bez 28 ne dam naravno uslov da evro ne raste,mislim za 15 dana da ce cena ici gore
28 nece biti, ali 26 bi trebalo. Izvoz je gotov, sada postoji samo domaca traznja.