Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 183 53,4%
  • Ne

Glasovi: 160 46,6%

• Ukupno glasača
    343
Po Rabadziji Gebi placa 23,8 a po vuk.seka Gebi placa 22,5.Ljudi ne unosite zabunu i pisite proverene informacije.Ja sam cuo da je u Beogradu u Knez Mihajlovoj 55 dinara kg i to rimfuz telkel.Placanje dan unapred.::jako_besan::.Stvarno nema smisla.

Nemam ja nista protiv vas licno.Moj post se odnosio na sveukupno pausalne izjave,kojih apsolutno ima.Ovo se poklopilo u skorasnje vreme,pa sam iskoristio.Verujem da ce se dobar deo sloziti da je prava informacija poenta foruma,a ne da nas odvodi u zabludu.Mislim,cuo sam 28 dinara 35 i ostalo.Za papagaje placaju 50 na 100grama,a kukuruz za kacamak je 50.Ja mislim da ovo nisu korisne informacije.Ja sam danas cuo da Beta golubinci placaju 24.Sad se vracam odande,jer sam pazario sojinu sacmu i pitam.Placaju 23 i iza toga stojim.Nije mi cilj da nekog navucem,a neka bude 50 nemam nista protiv.:ppozdrav:

informacija od pre 5 minuta, Lajcika (Agronatali) iz Budisave placa 24,5 za kukuruz danas i sutra. Isplata na ruke, cak je spreman da plati i unapred, vidim i da je evro otisao vec na 105 din mozda to ima veze

Nazad
Vrh