MARČELO
Član
Ide cena gore ali skače i evro, danas je dinar oslabio za 1.5 % http://www.kurir-info.rs/vesti/drustvo/kurs-dinara-103-3949-nbs-podala-15-miliona-evra-101847.php
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nadam se da si u pravu ništa čekam bolje dane za prodaju kukuruza ako mi u međuvremenu žižak ne poždereŠto se tiče kursa evra, ovo od juče 1 dinar i današnjih 1,5 je posledica naplate državnih obveznica koje prispevaju za naplatu 15 u mesecu, već sutra kurs ide za 40 para dole. Tako je bilo i prošlog meseca.
Kod nas se suska da ce biti 16 din al rod 2011Te tablete se zovu Gastoksin i Fostoksin i njima je Hitler trovao Jevreje u logorima u to vreme...Zabranjene za prodaju,mogu ih nabaviti samo firme koje su registrovane za dezinsekciju,fumigaciju,deratizaciju,itd...Actelic je najbolje resenje za zrno i tacno je da ide 50 cm u dubinu a za klip nema najboljeg resenja moze i Nuvan i Actelic a za Etiol specijal iskreno nisam cuo...Da ne skrecemo sa teme,danas na svim berzama skok priblizava se cena 245-250 e/t,cekam Mikija da mi pojasni kako sad ovo?!Jel negde 16 ili 18 din?!
Kod mene 24 din .
Kako se radujete ceni . kada skace . pa onda neka skace i evro ,i cena goriva , struje , a hleb da bude sto jeftiniji i prasad i stoka dzabe . aloo ljudi pa znate li kuda ovo vodi ,, ..prst na celo .. i razmislite .. moze da bude cena i 40 dinara , ali ce te sve to dati na druge stvari ..aaa koje vam smetaju kada poskupe .. strasno ste mi zanimljivi .. a da ne pricam o inflaciji,. ee ja odoh u ali i urednik nece zameriri .. prso sam ....