Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 183 53,4%
  • Ne

Glasovi: 160 46,6%

• Ukupno glasača
    343
@leka
Sad cekam i ja, trebao sam ove nedelje da krunim posto sledece nedelje krecem za C. Goru, al cu da sacekam pocek avgusta...

Mora ici gore do kraja zetve,razmislite logicki zasto bi spustali cenu kad nije ostalo bas nesto preterano kukuruza.... mogu da vas probaju da prodate po nizoj ceni da se uspanicite , ovo vam je sad samo igra nerava.

No ovo je samo moja opaska, mi smo prodali kukuruze i to po solidnoj ceni prosecno 21,5 trebale su nam pare za kredite.

Mora ici gore do kraja zetve,razmislite logicki zasto bi spustali cenu kad nije ostalo bas nesto preterano kukuruza.... mogu da vas probaju da prodate po nizoj ceni da se uspanicite , ovo vam je sad samo igra nerava.

No ovo je samo moja opaska, mi smo prodali kukuruze i to po solidnoj ceni prosecno 21,5 trebale su nam pare za kredite.

Dragane nemoj o vecoj ceni kukuruza pricati jer ce se opet paliti, kako ono bese Mikiperlez:haha::haha:?

BETA Golubinci, 21,5 din. DANaS SaM PRiCAo Sa SOFeROm KoJi VOZI TURe U Italiju. Tamo vozi kUrUz i prEkrupu. I tO NeMiLicE. Ipak gA tRebA,tO su sAmo pricE Da jE stAo iZvzo,hocE dA naS zApLAsE.....

Nazad
Vrh