Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 183 53,4%
  • Ne

Glasovi: 160 46,6%

• Ukupno glasača
    343
zz Milenijum Lokve danas 21,00 din.
Po ustaljenoj šemi pada zbog žetve ,teraju ljudu da ne nose kako bi mogli što više pšenice lagerovat.

Ja sam moj prodao po 19-20din u proseku i meni je to bilo dosta tj prodavao sam ga kako su mi trebale pare a sad koliko je realna cena mislim da nisam merodavan da odlucujem,meni kad je bilo dosta ja sam prodao a ko hoce da ceka nek ceka i 30din/kg samo nemoj vise siriti dezinformacije !!!

Mikiperlaz

Da je kukuruz padao svaki put kad si ti pricao, sad bi mu cena bila max 5 din/kg

mani se te price i pusti ljude bar da se necemu nadaju, pa i mene izmedju njih. Neznam cime se bavis, ali ili si otkupljivac pa mi je onda jasno, mada cena nece pasti zbog tvojih predvidjanja kao sto nece porasti ni zbog nasih nadanja. A ako si poljoprivrednik, onda brate nema veceg pesimiste od tebe!

Inace ja sam kuk. prodao po 22,68 din.kg, psenicu po neverovatnih 32, ali sam zato na soji puk'o kao pocetnik! jbg, ratar sam a ne berzanski radnik, ali me niko nece spreciti da se nadam :ppozdrav:

@mikiperlez
Sta je to cudna cena...Kod nas DOO Slims 21.5 a DOO Vazox 22 din... A danas me zvao covek iz Paracina nudio mi je 22.30 din

pustite "Mikija", ja vise ni ne obracam paznju na njegove dezinformacije.....nije bitno uopste, nego vratimo se na temu.

kod mene neka firma iz kumane neki T.T., sad je skoro poceo sa odkupom svih zitarica SAD placa za kukuruz 20.60 din/kg

Nazad
Vrh