Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 183 53,4%
  • Ne

Glasovi: 160 46,6%

• Ukupno glasača
    343
Ma to se Ameri opet lupaju, eto danas za sada opet idu nešto gore za nekih +12 centi po bušelu, njih više ni nevredi mnogo uzimati zdravo za gotovo, jer idu po 50 i 80 gore, pa opet dole, i ponovo,...
Kod nas blagi pad, to se sigurno spremaju za žetvu, kao i svake godine u ovo vreme, ništa značajno za sada.
St. Pazova Mlinpek sa jučerašnjih 22,10 danas 21,50. Inđija sa 22,30 na 21,50.

ljudi.............pa zar 4 dana nema novosti sa trzista kukuruza ? ? ? ? ? ?
Sta se dogadja ? ?
Ja sam veoma zainteresovan,ja sam od onih sto ceka,pa me interesuje DALI CU i STA CU docekati......

Ma to se Ameri opet lupaju, eto danas za sada opet idu nešto gore za nekih +12 centi po bušelu, njih više ni nevredi mnogo uzimati zdravo za gotovo, jer idu po 50 i 80 gore, pa opet dole, i ponovo,...
Kod nas blagi pad, to se sigurno spremaju za žetvu, kao i svake godine u ovo vreme, ništa značajno za sada.
St. Pazova Mlinpek sa jučerašnjih 22,10 danas 21,50. Inđija sa 22,30 na 21,50.

i ja cu da cekam

Po meni ove godine kukuruz najvišu cenu može dostići od 25.jul-15.aug, Očekujem da neće biti jeftiniji od 25 dinara .

au ljudi iz Vasih usta u Bozije usi...........ja sam go ko pistolj iliti ......siroma ko crkveni mis.............AL AKO SAM DO SADA CEKAO SACEKACU I JOS MESEC DANA

Ti ako si go kao pistolj,kao sto kazes,ti onda okruni kukuruz,pa neces biti.

Sumnjam ja da ti znas kako je biti go kao pistolj,sa onolikom punom kotarkom!

citat: Sumnjam ja da ti znas kako je biti go kao pistolj,sa onolikom punom kotarkom!
Gospodine Kish, za ovo ste potpuno u pravu :ppozdrav:.

najgore kad su pune kotarke a ti nemas kesa ni za tekuce troskove koji i nisu mali! Ali prodati sad po 20 ili za mesec dana po 23 recimo, nije coveku bas svejedno! Sad mi je jasno kako se muce ovi sto posluju na berzama!

Ja imam vagon da prodam.ali ne smem još da prodajem a ovo na njivama je sve trava a treba mi za stoku

Opet ti Miki o padu,ja sam prodao sve ostalo jos za moju stoku i par metara onako za komsije i pacove,ali bih voleo da bude cena 25din/kg pa nek zarade oni koji su uspeli da ga sacuvaju do sad.

Nazad
Vrh