Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 183 53,4%
  • Ne

Glasovi: 160 46,6%

• Ukupno glasača
    343
Kod nas 18,5 tel kel, mi nešto juče krunili, pa ajd reko da izmerimo vlagu, a vlaga 20,7 u pitanju je hibrid B23...

tarana je napisao(la):
nisam mislio na tebe, vec na onog i one koji pucaju na glasnika sto donosi lose vesti.
od danas cete od mene cuti samo vesti o rastu cena.
kad krene dole necu ni pisnuti.
Tarana nema ljutnje, ti si rekao tvoje a ja svoje situacija bar kod mene je takva. A kolko se secam nisi mi odgovorio na jedno pitanje za koje sam rekao iskreno da odgovaras? :cao:

Znaju oni sta rade,objasnite mi pre ovog katastrofalnog zemljotresa u Japanu bila je situacija kada je trebao Gadafi da se smakne pa je isti dan na svim svetskim berzama pala cena za 15-20% da bi posle 48 sati sve bilo vraceno na staro...Sve je to relativno,danas pada-sutra skace,pa stagnira i opet u krug...

Posle ovoga u Japanu cena da pada :haha: :haha: :haha: cista navlakusa :bravo: da bi bilo prodato sto vise za manju cenu pa ce oni kasnije da izvuku debelu zaradu, procitajte sta sam napisao 2-3 strane napred :cao: :cao:
A i sami znamo da pola banata nece biti posejano jer je pod vodom a ima jos takvih mesta ::lose::, i zasto bi cena padala, cista navlakusa :cool: :cool: :cool:

šandor je napisao(la):
To je lepa cena :D

Da, prilično, baš se dobro prodaje. Na veće količine ide po 48KM, na manje 50KM (to su cijene na 100kg naravno). Komšija je zadnjih par dana krunio kukuruz, kupovao je lik koji u blizini ima farmu koka nosilja pa troši strašno mnogo kukuruza. Ja ću imati nekih 8-10 tona da prodam, al necu jos, rano mi je, a cijena nece pasti svakako jer je cijela Semberija mnogo pogodjena poplavama, a repromaterijal preskup, pa ce sjetva biti slaba skroz.

Nazad
Vrh