Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 183 53,4%
  • Ne

Glasovi: 160 46,6%

• Ukupno glasača
    343
SaleCar je napisao(la):
Bilo je ugovoreno da se izveze 1,8 miliona tona kukuruza do 1 jula, pa su onda podigli jos malo i potpisali na 2,2miliona tona i sada je na kraju ugovoreno i potpisano da se izveze 2,5 miliona tona kukuruza... :haha: :haha: :haha: :haha:
Pa da li su oni normalni, na kraju nece ostati nista kukuruza u srbiji ::lose:: ::lose::
Ali ne brinite se ice cena gore, to je sigurno :cao:
[/quote
kako je krenulu kukuruz ce se u Srbiji koristiti samo za pecanje. :riba:

tole zr je napisao(la):
SaleCar je napisao(la):
Bilo je ugovoreno da se izveze 1,8 miliona tona kukuruza do 1 jula, pa su onda podigli jos malo i potpisali na 2,2miliona tona i sada je na kraju ugovoreno i potpisano da se izveze 2,5 miliona tona kukuruza... :haha: :haha: :haha: :haha:
Pa da li su oni normalni, na kraju nece ostati nista kukuruza u srbiji ::lose:: ::lose::
Ali ne brinite se ice cena gore, to je sigurno :cao:
[/quote
kako je krenulu kukuruz ce se u Srbiji koristiti samo za pecanje. :riba:

ja sebi ostavjmk dva dzaka kukuruza za svaki slucaj nedaj boze, jer necemo imai sta da jedemo, pa cu i ja moci da pricam unucadu da sam jeo hleb od kukuruza... :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

granexport je prica za sebe,a ocekuju i navalu kukuruza iz ambara pa bi da se okoriste .cena na berzi je nepromenjena.
Sutra se menja cena.dali na gore ili dole videcemo

Ja sam danas nesto prodao (7t) po 19din. cena ne promenjena vec neko vreme, i dogovorio sam jos neku kolicinu narednih par dana isporuka isto 19din. 17% vlaga, inace vlaga se krece od 15 do 21% iz ambara. Ima jedna firma koja nudi bolju cenu ako menjas za djubrivo ali ja sa njima ne radim, bolje malo niza ali sigurna cena.

mozda je oglas ali neznam gde da pitam
trebalo bi mi 10t kukuruza placanje avansno moze da mi neko pusti na pm ponude

Nazad
Vrh