Kengur
Član
Mislim da ce padati... sada kada svi krenu da otvaraju pred setvu svoje koseve...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
paorpaor je napisao(la):E da mi niste rekli nikad ne bih znao. Dzabe sam izgleda punio i praznio cardak godinama kad nista nisam naucio.
Vise necu verovati sebi i sopstvenim ocima, vec vama dragi "forumai"
[/quot
ljudi dali odlican odgovor neznam zasto si tako u neverici ?
ima manje loma i nema sigurno ostataka sagorevanja plina jer su susare malo starije generacijepaorpaor je napisao(la):A kojom logikom je boljeg kvaliteta ?
tako je...manje loma, manje primesa,al sta mi znamodejan 77 je napisao(la):ima manje loma i nema sigurno ostataka sagorevanja plina jer su susare malo starije generacijepaorpaor je napisao(la):A kojom logikom je boljeg kvaliteta ?
http://www.poljopartner.rs/
to je jus a koliki je stvaran ,uz to taj lom iz vestacki suvog niko nece da jede sem bikova. znam jer smo ga vejali za izvoz a bogme ima malo vise nego 4% isao burazer za crnu goru.sasa22 je napisao(la):ljudi ajd malo zdravog razuma.Kukuruz JUS kvaliteta sadrzi do 2% loma nebitno V.suv P.suv.
ispravka do 2 % primesa a 4% lomasasa22 je napisao(la):ljudi ajd malo zdravog razuma.Kukuruz JUS kvaliteta sadrzi do 2% loma nebitno V.suv P.suv.
postoji vetrena komora koja usisava prasinu,ima suber na ventilatoru kojim se regulisa jacina "usisavanja" prasine a samim povecavanjem usisa veci su i gubici na susenju a bolji ili cistiji je posle kukuruzsasa22 je napisao(la):Pa stvaran je da sam predao xxxx kg i da sum racunali 4% loma i 2% necistoce.I sad ce prica to je kradja, nije kradja, vetar na starijim susarama taj lom izduva dok novije imaju neki tip "selektora" procesu susenja.
@ dolovac
moguce da sam obrno
rasa02 je napisao(la):Pored ostalih prednosti koje su kolege navele,prirodno susen kukuruz nema mikotoksina
A na izlazu tj kad otkupljivaci prodaju vest.suv racuna se lom do 8% u Jus-u...Provereno,radio sam 4 godine taj posao...Dolovac je napisao(la):ispravka do 2 % primesa a 4% lomasasa22 je napisao(la):ljudi ajd malo zdravog razuma.Kukuruz JUS kvaliteta sadrzi do 2% loma nebitno V.suv P.suv.