Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Upravo tako Talianu ...talianu je napisao(la):Dolovac,ništa lično.
Nidžo je još mlad ima vremena naučiće da ima puno hijena i kojota oko njega.
Vaspitan sam da gledam svoju avliju a ne tuđu,on ako želi okačiće slike ako ne želi onda nek drugi puste mašti na volji ima ili nema.... E sad dosta
Kod nas (Milenijum BNS) 18.5 tel-kel.
Tamara kaži da će cena biti 15 din onda možeda ode na 25
Dolovac je napisao(la):Inace... guzva u granexport kukuruz i dalje 20+pdv,kod mene u Dolovo skocio na 18.70 tel kel
savato je napisao(la):Padina 20 din tel-kel, Skrobara 19,80 tel-kel...
Zadruga smederevacKrcko_Oraščić je napisao(la):Dolovac je napisao(la):Inace... guzva u granexport kukuruz i dalje 20+pdv,kod mene u Dolovo skocio na 18.70 tel kel
ko otkupljuje po 18.7? Blagoje ne otkupljuje.
Izuzetno precizan, opis licnosti, tesko da ga neko nezna.Al, saljem ti broj na pp jednog iz Gospodjinaca verovatno je to osoba XPredrag Brankov je napisao(la):da li neko ima informacije o coveku koji otkupljuje kukuruz, znam da mu treba doneti kukuruz u vrbas ili gospodjince! Ako neko ima informacije i broj tel, bio bih zahvalan!
i madjarskoj sve sem sedmog meseca pad 4-6%tarana je napisao(la):moguć pad narednih dana.i to 5-10%.
čikago i pariz se opasno zaljuljali.