Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 183 53,4%
  • Ne

Glasovi: 160 46,6%

• Ukupno glasača
    343
Bice najbolje da prestanete sa ovim izjavama i vratite se temi!

Dolovac,ništa lično. :ppozdrav:
Nidžo je još mlad ima vremena naučiće da ima puno hijena i kojota oko njega.
Vaspitan sam da gledam svoju avliju a ne tuđu,on ako želi okačiće slike ako ne želi onda nek drugi puste mašti na volji ima ili nema.... E sad dosta :off_topic:
Kod nas (Milenijum BNS) 18.5 tel-kel.
Tamara kaži da će cena biti 15 din onda možeda ode na 25 :cao:

da li neko ima informacije o coveku koji otkupljuje kukuruz, znam da mu treba doneti kukuruz u vrbas ili gospodjince! Ako neko ima informacije i broj tel, bio bih zahvalan!

talianu je napisao(la):
Dolovac,ništa lično. :ppozdrav:
Nidžo je još mlad ima vremena naučiće da ima puno hijena i kojota oko njega.
Vaspitan sam da gledam svoju avliju a ne tuđu,on ako želi okačiće slike ako ne želi onda nek drugi puste mašti na volji ima ili nema.... E sad dosta :off_topic:
Kod nas (Milenijum BNS) 18.5 tel-kel.
Tamara kaži da će cena biti 15 din onda možeda ode na 25 :cao:
Upravo tako Talianu ...

Predrag Brankov je napisao(la):
da li neko ima informacije o coveku koji otkupljuje kukuruz, znam da mu treba doneti kukuruz u vrbas ili gospodjince! Ako neko ima informacije i broj tel, bio bih zahvalan!
Izuzetno precizan, opis licnosti, tesko da ga neko nezna.Al, saljem ti broj na pp jednog iz Gospodjinaca verovatno je to osoba X
tarana je napisao(la):
moguć pad narednih dana.i to 5-10%.
čikago i pariz se opasno zaljuljali.
i madjarskoj sve sem sedmog meseca pad 4-6%

Zrno Promet-Padina a Skrobarin sajt imas pa vidi kontakte...Tast je jutros krunio i odvezao je za Padinu,zovi informacije dace ti broj,ja jos ne planiram da krunim

Ma kad mi je ponudio 12din,a znam da moje svinje nece da ga jedu,samo sam rekao prvo probaj daj stoci da ne bude reklamacije,a on nato da njegova stoka jede i kamen posto je pri kraju sa starim a nov nema. :haha:

Nazad
Vrh