Srdjan Žorž
Član
Po njegovom racunu kod njih je najeftiniji kukuruz na svetu. Ajmo svi da kupujemo od njih
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ziv bio...steve73 je napisao(la):vec od sutra i ja sam cuo, ali za 1.5 kg kukuruza....dajte bre te price za malu decu.
p.s. sto se tice cena sto pise "prijatelj foruma " iz makedonije licno mislim da to stoji ali samo na papirima zbog carine, dakle covek istinu je napisao ono sto je procitao sa papire..... a stvarnost ohohooo to je jedna sasvim druga prica
šandor je napisao(la):Očekujem sledeće nedelje poskupljenje kukuruza za oko 1 dinar
dejan 77 je napisao(la):lepo 20 dinara oparicemo se. a i najava snega je malo digla cenu
...rodjo polako s"slike... sto kaze sojic.....postavicu ovih dana malo da smrzne da neidem po blatu....paracinac je napisao(la):nikola94 obecao da postavi slike od 80 vagona kukuruza a ja to nesto nevide te slike ajde rodjo postavi slike bas me zanima kako to izgleda majstore!!!
....takoje imas kadse vidimo a ljudi su takvi oni sto ne govore istinu (lazu)pa misle da su svi takvi ...pozz SAKLJANSAKULJAN je napisao(la):Ima nikola i skladiste i kukuruza koliko je rekao je vam to potvrdjujem posto ga poznajem i znam gde zivi i ko mu je pravio podno skladiste tako da budite sigurni u nidzu