Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 183 53,4%
  • Ne

Glasovi: 160 46,6%

• Ukupno glasača
    343
vec od sutra i ja sam cuo, ali za 1.5 kg kukuruza....dajte bre te price za malu decu. :haha:

p.s. sto se tice cena sto pise "prijatelj foruma " iz makedonije licno mislim da to stoji ali samo na papirima zbog carine, dakle covek istinu je napisao ono sto je procitao sa papire..... a stvarnost ohohooo to je jedna sasvim druga prica :D

Ma pustimo mi njih neka rade njin posao,sat vi mislite da li ce da nastavi pad ili stagnacijucena kukuruza u narednom periodu.Ujedno da se vratimo temi. :ppozdrav:

steve73 je napisao(la):
vec od sutra i ja sam cuo, ali za 1.5 kg kukuruza....dajte bre te price za malu decu. :haha:

p.s. sto se tice cena sto pise "prijatelj foruma " iz makedonije licno mislim da to stoji ali samo na papirima zbog carine, dakle covek istinu je napisao ono sto je procitao sa papire..... a stvarnost ohohooo to je jedna sasvim druga prica :D
ziv bio... :D

Kod nas i u okolini je kukuruz dzak 40 kg 950 din. 23-24 din. za kg. Beli je kukuruz dosta skuplji oko 32 din za kg ali se prodaje u manjim kolicinama uglavnom se melje i koristi za proju i kacamak :D

To su kod nas ljudi sejali taj bli da bi kod vas prodali na kosovu, i na kraju ih izigrali, obecavali duplu cenu kad ono zao nam je.

nikola94 obecao da postavi slike od 80 vagona kukuruza a ja to nesto nevide te slike :spavam: ajde rodjo postavi slike bas me zanima kako to izgleda majstore!!!

Mene vise interesuje kako izgleda skladiste iznutra i kako izgleda tolika kolicina u njemu.
Moze se postaviti u odgovarajucoj temi.

paracinac je napisao(la):
nikola94 obecao da postavi slike od 80 vagona kukuruza a ja to nesto nevide te slike :spavam: ajde rodjo postavi slike bas me zanima kako to izgleda majstore!!!
...rodjo polako s"slike... sto kaze sojic.....postavicu ovih dana malo da smrzne da neidem po blatu.... :cao:

Ima nikola i skladiste i kukuruza koliko je rekao je vam to potvrdjujem posto ga poznajem i znam gde zivi i ko mu je pravio podno skladiste tako da budite sigurni u nidzu :cao: :cao: :cao:

SAKULJAN je napisao(la):
Ima nikola i skladiste i kukuruza koliko je rekao je vam to potvrdjujem posto ga poznajem i znam gde zivi i ko mu je pravio podno skladiste tako da budite sigurni u nidzu :cao: :cao: :cao:
....takoje imas :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav: kadse vidimo a ljudi su takvi oni sto ne govore istinu (lazu)pa misle da su svi takvi ...pozz SAKLJAN :ppozdrav:

Nazad
Vrh