Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 183 53,4%
  • Ne

Glasovi: 160 46,6%

• Ukupno glasača
    343
Danas bio kod burazera i zeta krunili jedan kamion od 26 tona cena 19 din.Danas u Bavanistu punjeno 7 takvih kamiona kruni se pa samo tako!PS Sandor jel to cena u kamione ili se negde kipuje tu kod vas?

Stvarno mi nije jasno kako u Padini 20 din/kg tel kel kod Zrno prometa! Drugar mi tamo vozi kamion i sva roba ide za Transpetrol kako kaze danas napravio vec 4 ture a u Transpetrol-u cena 18.50 din/kg jus kvalitet!!! :sta:

kod mene samooo 18 din kg brrrrrrrrr, a vestak i nafta plus ostalo isto kao kod vas .... brrrrr :udri:

Zamolio bih vas da nevredjate Nikolu na ovaj nacin zbog jednog jedinog razloga sto je njemu otac nastradao pre par godina :zli: :zli: :zli: :zli: :zli: :nono: :nono:

Dolovac je napisao(la):
Nikola94 bi naslikao al mu neda tata :haha: :haha: Granexport jos uvek 20+pdv :cao:
......dodji ti pa slikaj kad si toliko pametan....a otac mi je poginuo kao sto kaze sakuljan....slikacu kad mi toliko neverujete samo sto imam preca posla nego da idem da slikam!!!

Nikola 94 ,nemoj da slikaš iz inata, šta nekog treba da interesuje koliko ti imaš kukuruza.
Ako ti neko ne veruje nek sedne u auto ,najavi ti se i na pivo.Pozdrav

dali ste culi za ovu objavu eu da skidaju carinu na poljoprivredne proizvode? dali je neko obratio paznju dali se to odnosi i na kukuruz ako se odnosi ode cena :ppozdrav:

talianu je napisao(la):
Nikola 94 ,nemoj da slikaš iz inata, šta nekog treba da interesuje koliko ti imaš kukuruza.
Ako ti neko ne veruje nek sedne u auto ,najavi ti se i na pivo.Pozdrav
Talianu,nije njega niko pitao pre nego sto se on hvalio,tako da normalno je da su ljudi znatizeljni da vide to.A ako se hvalis onda se ne stidi i da pokazes... ::namigivanje:: Ja sam u temi skladistenje objavio par slika,necu nikog da maltretiram da dolazi da vidi kako i sta...a sto se tice piva,bolje da ode taj na sokic :haha: :haha:

Nazad
Vrh