Bavanistanac
Član
Danas bio kod burazera i zeta krunili jedan kamion od 26 tona cena 19 din.Danas u Bavanistu punjeno 7 takvih kamiona kruni se pa samo tako!PS Sandor jel to cena u kamione ili se negde kipuje tu kod vas?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
......dodji ti pa slikaj kad si toliko pametan....a otac mi je poginuo kao sto kaze sakuljan....slikacu kad mi toliko neverujete samo sto imam preca posla nego da idem da slikam!!!Dolovac je napisao(la):Nikola94 bi naslikao al mu neda tata Granexport jos uvek 20+pdv
veruj mi neznam niko nekruni jos od pre 10 dana kad je spalo na 18.5 tel kelBavanistanac je napisao(la):Dolovac koja je cena trenutno kod vas?
Talianu,nije njega niko pitao pre nego sto se on hvalio,tako da normalno je da su ljudi znatizeljni da vide to.A ako se hvalis onda se ne stidi i da pokazes... Ja sam u temi skladistenje objavio par slika,necu nikog da maltretiram da dolazi da vidi kako i sta...a sto se tice piva,bolje da ode taj na sokictalianu je napisao(la):Nikola 94 ,nemoj da slikaš iz inata, šta nekog treba da interesuje koliko ti imaš kukuruza.
Ako ti neko ne veruje nek sedne u auto ,najavi ti se i na pivo.Pozdrav