Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tesko bato da su te cene bile! Cak ni u Vojvodinialex.mk je napisao(la):znaci vako kod nas uvoz iz srbije pocetak fevruara 195e po tonu sad cena je pala 180e ton velike farme uvoze velike kolicine po 150e po tonu,znaci radim kako carinik i redovno pratim cene.pocetak marta cena ide jos dole, znaci moj savet je ako imate dobru cenu sad da prodate.pozdrav iz makedonija
Pre ce biti "pola jajeta" (bakljava)tamara1611 je napisao(la):al ovakj ''makedonac'' lozi ljude,a smem da se kladim da tu nema ni m od makedonca!
AL NAM BACIO CRVA!
hvala kolega na istinitim informacijamazemco je napisao(la):Kukuruz vo Makedonija e 245 eur ton, jas sam poljoprivednik i po toliko prodamo kukuruz ovde za sada.... a se ocekuje da biti skuplji poz kolegi
alex.mk je napisao(la):znaci vako ako mislite da vas lazem to je vas problem ali nema veze ali u cetvrtak smo carinili kukuruz na cenu od 180e prosle nedelje je bio 193e po tonu a velike farme koje uvoze po 2000 tona oni uzimaju po nizu cenu, kod nas uvoza cena sa sva troskova je 12.90denara od koj 5% danok je povratni i cena mu dodje 12,45 a prodazna cena je 16 denara.znaci ako i ovo mislte da lazem ondak pozivam sve vas koj mislite da nije tako kod mene u makedonija ja snosim trosak.pozdrav svima i nisam nista lose mislio . kurs euro -denar 1euro-61.50den .prevoz 500eu danok oko 480eu po turu ood 25-26 tona spedicija 50e to ti je matematika .
alex.mk je napisao(la):znaci vako ako mislite da vas lazem to je vas problem ali nema veze ali u cetvrtak smo carinili kukuruz na cenu od 180e prosle nedelje je bio 193e po tonu a velike farme koje uvoze po 2000 tona oni uzimaju po nizu cenu, kod nas uvoza cena sa sva troskova je 12.90denara od koj 5% danok je povratni i cena mu dodje 12,45 a prodazna cena je 16 denara.znaci ako i ovo mislte da lazem ondak pozivam sve vas koj mislite da nije tako kod mene u makedonija ja snosim trosak.pozdrav svima i nisam nista lose mislio . kurs euro -denar 1euro-61.50den .prevoz 500eu danok oko 480eu po turu ood 25-26 tona spedicija 50e to ti je matematika .