Boki-Vl
Član
Pa koliko je bila cena kad je pala na 20 din. Jel to cena za JusLaza je napisao(la):Kod nas je pao na 20 din. Niko jos nista ne kruni,verovatno ce cena ici gore .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa koliko je bila cena kad je pala na 20 din. Jel to cena za JusLaza je napisao(la):Kod nas je pao na 20 din. Niko jos nista ne kruni,verovatno ce cena ici gore .
e tako ce da bude,bolje i manja cena nego velika pa da nikad ne vidis novce.Farmer II je napisao(la):Tako možeš da daješ samo ljudima koje znaš, ja sam tako davao jednom čoveku iz centralne Srbije, jer sam ga poznavao i uvek je ispoštovan dogovor. A za nepoznate kupce, prvo pare na račun, ili izbroj na blatobran pa da krunimo, drugačije ne umem....i pamet u glavu, kriza sve veća=prevaranata sve višeigordulic je napisao(la):koje?srdjuanzorz je napisao(la):Jesi li zva ove iz gornjeg posta?igordulic je napisao(la):de je 20 din tel kel?? ajde nbeko kontakt nek stavi il ne posalje u pp ja moram za dva dana da prodam obavezno....POMAGAJTE!
16.5 su mi nudili...
Jako se bojim dati kukuruz nekom pa da mi odnese a da mi ni ne plati...
jel to Medos?MILE je napisao(la):mc komerc erdevik 19 din/kg tel kel.
ja cu ti prodati po 30 a ti zaradi 6 dinaralevak je napisao(la):kod nas kukuruz 36 din
To ocekujem i ja, zato nisam krunio ove nedelješandor je napisao(la):Očekujem sledeće nedelje poskupljenje kukuruza za oko 1 dinar
talianu je napisao(la):Na osnovu čega?
šandor je napisao(la):Očekujem sledeće nedelje poskupljenje kukuruza za oko 1 dinar
talianu je napisao(la):Na osnovu čega?
mladen87 je napisao(la):jel to Medos?