Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 183 53,4%
  • Ne

Glasovi: 160 46,6%

• Ukupno glasača
    343
Laza je napisao(la):
Kod nas je pao na 20 din. ::lose:: Niko jos nista ne kruni,verovatno ce cena ici gore . :cao: :cool:
Pa koliko je bila cena kad je pala na 20 din. Jel to cena za Jus

Farmer II je napisao(la):
igordulic je napisao(la):
srdjuanzorz je napisao(la):
igordulic je napisao(la):
de je 20 din tel kel?? ajde nbeko kontakt nek stavi il ne posalje u pp ja moram za dva dana da prodam obavezno....POMAGAJTE!
16.5 su mi nudili...
Jesi li zva ove iz gornjeg posta?
koje?
Jako se bojim dati kukuruz nekom pa da mi odnese a da mi ni ne plati...
Tako možeš da daješ samo ljudima koje znaš, ja sam tako davao jednom čoveku iz centralne Srbije, jer sam ga poznavao i uvek je ispoštovan dogovor. A za nepoznate kupce, prvo pare na račun, ili izbroj na blatobran pa da krunimo, drugačije ne umem....i pamet u glavu, kriza sve veća=prevaranata sve više
e tako ce da bude,bolje i manja cena nego velika pa da nikad ne vidis novce.

Igore imaš velikih firmi,a ne kojekakvih kamion prevaranata,donesi u moje selo ako hoćeš biće ti isplaćeno po dogovorenoj ceni. Garantovano.
Nisam čuo već sigurno 3-4 god da je neko nekog prevario (što se tiče firmi u selu ima ih 4).
A te kamion varijante radi u selu samo jedan čovek već 30 god vuče za srbiju i niko nikad nije imao primedbu na njega.

ajde daj kontakt neki za to?
prodao sam za 18 din kao tj uplatice mi 18 dinara a ako ja ja prodam skuplje ice pare na njihov racun i dace mi razliku,a ako on isto proda skuplje opet ce mi dati razliku.

ma sigurno nije kg, nego neka druga mera, clan levak nije napisao :sta:
Ako ako su ipak kilogrami, onda je sigurno 30din/1.5kg :haha:

Da i kao sređen kao za kačamak!!
Igore zz milenijum kao što sam rekao 18,5 tel-kel
danas na radiju slušam skrobara pančevo 19,80 tel-kel
Telefone imaš u žutim stranama.
Ali znaj da treba i prevoz da obezbediš,ako ti daju u mestu 18 to i nije tako loše ako je situacija goruća!! samo po 16,5 tel-kel nemoj da daš jer je to legalna pljačka!
Post je spojen: [time]1298024880[/time]

Nazad
Vrh