Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
diklofen je napisao(la):Pa za mart 214 evra tona ,a do pre tri dana bilo 217 evra /tona,a do pre petnaestak dana bilo 221evro/tona.
Gde se tu nazire porast cene kukuruza
imre je napisao(la):Kukuruz ponovo 20 din tel-kel
Uzmu nam zaradu odmah za iducu godinu!tamara1611 je napisao(la):U crepaji je trenutno,19.8din tel kel.
Ali dzabe sve to kad je djubrivo 4500,kad je arenda min 250 po jutru,kad ce sve ostalo da ode u nebesa![quote
Ko kad majoru kazes kapetane pa najebes zbog degradiranja!Dolovac je napisao(la):e sa ovim nisam ja majstor vec... ubi ga u pojam
Jesi li zva ove iz gornjeg posta?igordulic je napisao(la):de je 20 din tel kel?? ajde nbeko kontakt nek stavi il ne posalje u pp ja moram za dva dana da prodam obavezno....POMAGAJTE!
16.5 su mi nudili...
koje?srdjuanzorz je napisao(la):Jesi li zva ove iz gornjeg posta?igordulic je napisao(la):de je 20 din tel kel?? ajde nbeko kontakt nek stavi il ne posalje u pp ja moram za dva dana da prodam obavezno....POMAGAJTE!
16.5 su mi nudili...
Tako možeš da daješ samo ljudima koje znaš, ja sam tako davao jednom čoveku iz centralne Srbije, jer sam ga poznavao i uvek je ispoštovan dogovor. A za nepoznate kupce, prvo pare na račun, ili izbroj na blatobran pa da krunimo, drugačije ne umem....i pamet u glavu, kriza sve veća=prevaranata sve višeigordulic je napisao(la):koje?srdjuanzorz je napisao(la):Jesi li zva ove iz gornjeg posta?igordulic je napisao(la):de je 20 din tel kel?? ajde nbeko kontakt nek stavi il ne posalje u pp ja moram za dva dana da prodam obavezno....POMAGAJTE!
16.5 su mi nudili...
Jako se bojim dati kukuruz nekom pa da mi odnese a da mi ni ne plati...