Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 183 53,4%
  • Ne

Glasovi: 160 46,6%

• Ukupno glasača
    343
paorpaor je napisao(la):
Ovde na forumu svi sve znaju :cao:
Zasto sad tako pa svako ima pravo da iznese svoje misljenje a kome se nesvidja nemora da razmislja o tome,forum i sluzi za to da se iznose misljenja znanja i ideje,ispravite me ako gesim.

Nije problem nikakav samo treba da se druzimo i da izmenjujemo iskustva i da popravljamo greske i da se trudimo da prodamo svoje proizvode po najboljim cenama. :cao:

Ne, ne radi se o nekom podj......u forumasa, nego cisto sad vec mi formiramo neku cenu bez ikakvog prava i iskustva. Hocu da kazem da su to prosto nepotrebne informacije za ovu temu i vise su prilagodjene chatu. Kakva ce cena biti na jesen to jos niko ne zna sa sigurnoscu, mozda nesto okvirno ali to je dosta neprecizno. Tako da bi bar u ovoj temi trebali da se drzimo naslova jer prosto dosta ljudi ima kukurz kao jedini prihod i cinimi se da se ne potrebno stvara neka konfuzija. Te intuicije treba da ostavimo za sebe ili bar za PP ili chat.
:cao:

Do kraja nedelje ce drzati nisko i po mom misljenju polako uspon od ponedeljka :ppozdrav: bar da se vrati na 20 tel-kel.

Toshiba kako ti izvučeš taj zaključak.Pa u prethodnih par dana svuda pada cena,kako na našoj tako i na stranim berzama. :sta:

Po tome sto su ovi nasi napunili hangare, pa dok isprazne... a za koliko je molim te pala cena na svetskom trzistu??
Post je spojen: [time]1297745118[/time]
U GE jos uvek 20+PDV

Pa za mart 214 evra tona ,a do pre tri dana bilo 217 evra /tona,a do pre petnaestak dana bilo 221evro/tona.
Gde se tu nazire porast cene kukuruza :sta:

od juce GEBI podigla cenu na 21.30 din/kg za jus kvalitet, znaci ipak treba kukurica.... :D

Kod nas u Tovarisevu jos niko ne kruni. Ne znam da li je otislo 25 % kukuruza do sad zajedno sa onim sto je okrunjen u zetvi.

kod nas ima jako malo u ambarima ,uglavnom za svoje potrebe. Tako da se ne kruni prodaje se sa lagera.juce sam video kamijon u Alibunaru i pitam posto kamiondziju 20 din tel-kel.a videce za dalje.

Nazad
Vrh