Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 183 53,4%
  • Ne

Glasovi: 160 46,6%

• Ukupno glasača
    343
U pravu je šandor, u Zrnopromet-u, Domus-u i Slovan komerc-u je cena po 19.5 din tel-kel zvali me da krunim ali nemogu celo dvorište mi je pod snegom.

Ne bih da vas bunim ali imam neke informacije, do duse jos ne potvrdjene, da ce jedan od lokolnih otkupljivaca placati kukuruz 30 din stim da mu se roba sad isporuci. Provericu sto pre, ali de ima dima ima i vatre.

cukaneca je napisao(la):
paorpaor je napisao(la):
Pada, a mozda malo raste, ili mozda pada. Mozda majku mu i raste, a mozda i pada. Sve u svemu malo raste, a i malo pada, pa malo naraste da bi pala, a i malo padne da bi narasla. Ja cuo !!!
Ajmo ti i ja prijatelju u kafanu, poteramo po jedna kolica kukuruza I popijemo ih ! A?
I ja bih mogao par kolica da doguram u kafanu.Izvinite za :off_topic:

paorpaor je napisao(la):
Ne bih da vas bunim ali imam neke informacije, do duse jos ne potvrdjene, da ce jedan od lokolnih otkupljivaca placati kukuruz 30 din stim da mu se roba sad isporuci. Provericu sto pre, ali de ima dima ima i vatre.

Ako bi sad toliko platili kolika će cena biti u budućnosti :sta:

I ja sam čuo sličnu priču. Navodno neki otkupljivač plaća sad 25 din a kruniš kad ti on kaže (krajnji rok je prvi septembar). Već na dva mesta sam čuo tu priču a niko ne zna ko je taj otkupljivač.

i posle da se obesis o prvo krivu vrbu kad ti ne plate....pare na racun ili ako je neka velika firma ( granexport,viktorija....) pa da i sacekas 10-15 dana...

Ma otkud u Transpetrolu 21,6din/ tel -kel.Ne lupajte bre više.Zovi brate 841-125 pa pitaj.toliko ne plaćaju ni sa lagera.

Nazad
Vrh