Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I ja bih mogao par kolica da doguram u kafanu.Izvinite zacukaneca je napisao(la):Ajmo ti i ja prijatelju u kafanu, poteramo po jedna kolica kukuruza I popijemo ih ! A?paorpaor je napisao(la):Pada, a mozda malo raste, ili mozda pada. Mozda majku mu i raste, a mozda i pada. Sve u svemu malo raste, a i malo pada, pa malo naraste da bi pala, a i malo padne da bi narasla. Ja cuo !!!
paorpaor je napisao(la):Ne bih da vas bunim ali imam neke informacije, do duse jos ne potvrdjene, da ce jedan od lokolnih otkupljivaca placati kukuruz 30 din stim da mu se roba sad isporuci. Provericu sto pre, ali de ima dima ima i vatre.
jel znas koja je cena tamo ??Janko1 je napisao(la):Pretpostavljam da je u pitanju Transpetrol !!!
Kome se kruni nesmeta sneg ...fahrdeutz je napisao(la):U pravu je šandor, u Zrnopromet-u, Domus-u i Slovan komerc-u je cena po 19.5 din tel-kel zvali me da krunim ali nemogu celo dvorište mi je pod snegom.