leka
Član
bas takoooooooooooooo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ajmo ti i ja prijatelju u kafanu, poteramo po jedna kolica kukuruza I popijemo ih ! A?paorpaor je napisao(la):Pada, a mozda malo raste, ili mozda pada. Mozda majku mu i raste, a mozda i pada. Sve u svemu malo raste, a i malo pada, pa malo naraste da bi pala, a i malo padne da bi narasla. Ja cuo !!!
miroslav78 je napisao(la):ja danas prodao kukuruze 23 % vlage....po 15.75.. a cuo sam da sledece nedelje jos ide cena dole...
pa kako ??...danas sam zvao na sve strane...zvao bosance...oni ove nedelje nece da otkupuju...rekli su mi da cekam sledecu nedelju... kome si ti to prodao? firmi nekoj ?šandor je napisao(la):miroslav78 je napisao(la):ja danas prodao kukuruze 23 % vlage....po 15.75.. a cuo sam da sledece nedelje jos ide cena dole...
Ijaooooooo Šta si uradio ?? Ja sam danas prodao kukuruz 24 % vlage po 19.50 din . Kao da ne živimo u istom vremenu
e moj Miroslave........za te pare bi i ja kupio od tebemiroslav78 je napisao(la):pa kako ??...danas sam zvao na sve strane...zvao bosance...oni ove nedelje nece da otkupuju...rekli su mi da cekam sledecu nedelju... kome si ti to prodao? firmi nekoj ?šandor je napisao(la):miroslav78 je napisao(la):ja danas prodao kukuruze 23 % vlage....po 15.75.. a cuo sam da sledece nedelje jos ide cena dole...
Ijaooooooo Šta si uradio ?? Ja sam danas prodao kukuruz 24 % vlage po 19.50 din . Kao da ne živimo u istom vremenu
Rabadzija je napisao(la):e moj Miroslave........za te pare bi i ja kupio od tebemiroslav78 je napisao(la):pa kako ??...danas sam zvao na sve strane...zvao bosance...oni ove nedelje nece da otkupuju...rekli su mi da cekam sledecu nedelju... kome si ti to prodao? firmi nekoj ?šandor je napisao(la):miroslav78 je napisao(la):ja danas prodao kukuruze 23 % vlage....po 15.75.. a cuo sam da sledece nedelje jos ide cena dole...
znas kako kazu....nemo'se ljutis
dok je o..ca bice i novaca
[/quote
e da sam znao ja bi ti ponudio..
paorpaor je napisao(la):Pada, a mozda malo raste, ili mozda pada. Mozda majku mu i raste, a mozda i pada. Sve u svemu malo raste, a i malo pada, pa malo naraste da bi pala, a i malo padne da bi narasla. Ja cuo !!!
a kad je isplata??šandor je napisao(la):@ miroslav 78 nemoj da se ljutiš ali da li čitaš redovno barem ovu temu ?? Ako ne pročitaj zadnjih 10 - 15 stranica
Post je spojen: [time]1296119539[/time]_________________________________________________
Da nabrojim ?
Ćirić i sin 19
Bc trade 19
Znopromet 19.5
Domus19.5
Agro as 19.5
Sva cena je za tel -kel
A koliko su njemu te firme udaljene? Ja sam negde na pola puta između vas dvojice, i kod mene je jus 19 dinara.... pa kad odbiju vlagu ostane ti 16-17din....šandor je napisao(la):@ miroslav 78 nemoj da se ljutiš ali da li čitaš redovno barem ovu temu ?? Ako ne pročitaj zadnjih 10 - 15 stranica
Post je spojen: [time]1296119539[/time]_________________________________________________
Da nabrojim ?
Ćirić i sin 19
Bc trade 19
Znopromet 19.5
Domus19.5
Agro as 19.5
Sva cena je za tel -kel