Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 183 53,4%
  • Ne

Glasovi: 160 46,6%

• Ukupno glasača
    343
ja za 19 din vec bi hladno krunio, ali kod mene nude "samo" 18 din/kg
Post je spojen: [time]1296068726[/time]

ti malo pa malo sandore i nestane ti kukuruza u cardacima!!!

Pazite da samo nebude kao one godine,svi smo cekali 25 din,pa se zainatili ne damo,pa ne damo kad posle svi prodali za 8,9 dinara.A jos ga i leptiri izbusili pa nema tezinu pa ne ispada ni 8 dinara!

Sitna smo mi riba da bi smo imali uticaj na cenu. ::lose::
Tako da uopste se nemojte paliti ljudi ni na manju ni na vecu cenu jer kod nas ne zavise cene poljopriv. proizvoda ni od svetske berze a kamoli od nase pisljive (berze).
Nemojte procenjivati nista nego ako zelite i ako vam se svidja cena onda krunite, u soprotnom ne morate. Ali nemojte misliti da je nemoguce kod nas da za par dana bude i skuplji kukuruz isto tako verovatnoca da pada po ko zna koliko din. je jos veca.
Tako da mi nemamo odluku ni o cemu, morate to shvatiti zelite li to ili ne. :cao: :ppozdrav:

ta suskanja su uglavnom iskustva od ranije.jedino jos sto je ostalo ostalo je to malo u ambarima . kod nas sve sto je dato na lager otislo ko zna gde.avecina ljudi vrse,i daje na lager, samo oni koji imaju stoku lageruju ga u ambarima. znaci kada vi okrunite to sto vam je u ambarima , nece ga biti ni za lek.

Molim sve one koji su okrunili svoj kukuruz na njivi i nemaju ga u ambaru da privremeno napuste ovu stranu,barem do sledeceg roda...Samo huskaju ljude,oni su dobro uradili-mi nismo(sta cekamo vise,cena pada i te fore) Da li se slazete?! Nemam nista protiv da obilaze stranu i citaju ali malo je glupo da salju takve komentare...Cinican smo narod ocigledno :udri:

savato je napisao(la):
Molim sve one koji su okrunili svoj kukuruz na njivi i nemaju ga u ambaru da privremeno napuste ovu stranu,barem do sledeceg roda...Samo huskaju ljude,oni su dobro uradili-mi nismo(sta cekamo vise,cena pada i te fore) Da li se slazete?! Nemam nista protiv da obilaze stranu i citaju ali malo je glupo da salju takve komentare...Cinican smo narod ocigledno :udri:
::svaka cast:: ::svaka cast::

savato je napisao(la):

::svaka cast:: potpisujem ,

Danas prodao kukuruz sa lagera koji je bio kod Almexa , i to po ceni od 22,50 dinara sa PDV-om , kad mi skinu 3% za cuvanje i kad pogledam cenu kukuruza sada i proteklih jeseni/proleca i kurs eura ja sam zadovoljan , naravno svima zelim srece u trgovanju kukuruzom i da svi prodaju po ceni koja njima najvise odgovara......... :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav: :bravo: :bravo: :bravo: :D

Pada, a mozda malo raste, ili mozda pada. Mozda majku mu i raste, a mozda i pada. Sve u svemu malo raste, a i malo pada, pa malo naraste da bi pala, a i malo padne da bi narasla. Ja cuo !!!

Nazad
Vrh