Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
opipavaju vam pulsnnnnn je napisao(la):sta se desava sa granexportom? nesto mudro cute.
ako prodaješ tel-kel onda nemoj računati druge odbitke samo vlagu, pa ne izađe baš toliko, ali nema vezešandor je napisao(la):Nemam informaciju iz Idvorda . Ako uspem da se dogovorim za cenu od 19 din tel - kel ( verujem da ću uspeti ) a vlaga je oko 22 % onda preračunato na JUS ( 14 % vlage ) izađe oko 22.50 din što je i realna cena sad ........
Post je spojen: [time]1294759552[/time]_________________________________________________
Na POLJOPARTNER-u stoji cena 21.5 + PDV što je 22.57 din ..........
odlozio sam za sledecu nedelju krunenje i pa kako bude,vise volim da okrunim pa da skoci,nego da mi ostane a da spadne cena... A sad mi prilika da i sve sapurine prodam i to mi jos 50 para na cenupanonac je napisao(la):Dolovac,jedno kajanje nam negine.
molim te objasni mi tih 50 para za cutkeDolovac je napisao(la):odlozio sam za sledecu nedelju krunenje i pa kako bude,vise volim da okrunim pa da skoci,nego da mi ostane a da spadne cena... A sad mi prilika da i sve sapurine prodam i to mi jos 50 para na cenupanonac je napisao(la):Dolovac,jedno kajanje nam negine.
koju?kolika je prikolica?cca po m3 koliko izadje?toshiba je napisao(la):prodaje za lozenje po 7-8000 din prikolicu
Kengur je napisao(la):Kod nas za krunjenje uzimaju 4-5 % od ukupne mase krunjenog zrna ... preracunato u