Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 183 53,4%
  • Ne

Glasovi: 160 46,6%

• Ukupno glasača
    343
Sad ce da nam kazu da nemamo mi EU kvalitet ::lose:: ::lose:: zato ne mogu da nam plate EU cenu! A svi veoma dobro znamo da imamo "mozda" i najkvalitetniji kukuruz na svetu!!!

Kod nas 21 sa lagera sa pdv-om.Rekli su mi da ce cena ici gore pa sad sta ce biti na kraju ne zna niko al ja cu krajem januara da obracunam valjda ce ici cena do 22-23 dinara.

kanalas robert je napisao(la):
Kod nas 21 sa lagera sa pdv-om.Rekli su mi da ce cena ici gore pa sad sta ce biti na kraju ne zna niko al ja cu krajem januara da obracunam valjda ce ici cena do 22-23 dinara.
Juče sam bio U Adi i čuo sam da je 21 dinar sa PDV-om. ::svaka cast::

šandor je napisao(la):
Nemam informaciju iz Idvorda . Ako uspem da se dogovorim za cenu od 19 din tel - kel ( verujem da ću uspeti ) a vlaga je oko 22 % onda preračunato na JUS ( 14 % vlage ) izađe oko 22.50 din što je i realna cena sad ........
Post je spojen: [time]1294759552[/time]

Dogovorio sam se za cenu 19 din tel - kel pa posle šta bude , bude .

Ako se rasproda i pokolje stoka ko će ti onda kupiti hranu? :sta:
Ja ću početi da prodajem kukuruz čim mi spadne vlaga u koševima. Ovo je klasična kocka a nisam za nepotreban rizik. Ili: ko proda kajaće se a ko ne proda opet će se kajati !

cukaneca je napisao(la):
Ako se rasproda i pokolje stoka ko će ti onda kupiti hranu? :sta:
Ja ću početi da prodajem kukuruz čim mi spadne vlaga u koševima. Ovo je klasična kocka a nisam za nepotreban rizik. Ili: ko proda kajaće se a ko ne proda opet će se kajati !
citaj malo novine
imali smo rekordan izvoz kukuruza u zadnjim mesecima stare godine i sve ide u azijaske zemlje
Procenjuju da ima preko 7 miliona tona roda kukuruza pa zar si mislio da ima veze koliko ima stoke kod nas??sve to ide u izvoz a nasoj drzavi treba lova u ostalom ja san sve moje stavio u kotarku ako mi se ne svidi nakrivicu sesir jos godinu dana ja moju muku ne dam dzabe a ako mi da bog malo srece a mislim da sam zasluzio ( jer vec par godina kad su bili spicevi u cenama nisam se nikad omastio) da se i ja mlo oparim ::novac:: ::novac::

Nazad
Vrh