Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Juče sam bio U Adi i čuo sam da je 21 dinar sa PDV-om.kanalas robert je napisao(la):Kod nas 21 sa lagera sa pdv-om.Rekli su mi da ce cena ici gore pa sad sta ce biti na kraju ne zna niko al ja cu krajem januara da obracunam valjda ce ici cena do 22-23 dinara.
šandor je napisao(la):Nemam informaciju iz Idvorda . Ako uspem da se dogovorim za cenu od 19 din tel - kel ( verujem da ću uspeti ) a vlaga je oko 22 % onda preračunato na JUS ( 14 % vlage ) izađe oko 22.50 din što je i realna cena sad ........
Post je spojen: [time]1294759552[/time]_________________________________________________
Na POLJOPARTNER-u stoji cena 21.5 + PDV što je 22.57 din ..........
Apsolutno se slažem.Svejedno su mi skinuli pa sad mogu čekati kraj meseca.toshiba je napisao(la):Pa cekacemo do kraja Januara jer ionako uzimaju 1% za ceo mesec ili 1 dan!
Sad čekaj da bude 21 tel-kel i kruni.Dolovac je napisao(la):evo sad jedna novina 20 din tel kel zadruga paor deliblato 013765119 sta da radim sad da odlazem krunjenje hteo sam da ga dam po 21 jus
ja ima da sacekam leto pa ko pokojnik a ko pukovnikcukaneca je napisao(la):Kukuruz je već sad dostigao cenu iz prošlog leta. Šta će biti ovoga leta ??
citaj malo novinecukaneca je napisao(la):Ako se rasproda i pokolje stoka ko će ti onda kupiti hranu?
Ja ću početi da prodajem kukuruz čim mi spadne vlaga u koševima. Ovo je klasična kocka a nisam za nepotreban rizik. Ili: ko proda kajaće se a ko ne proda opet će se kajati !
Jeste da je ovo dobro za nas ali me brine šta se valja iza ovoga?tarana je napisao(la):popodne USDA objavio novi izvestaj.
svetska cena otisla gore 6%