Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
sasa22 je napisao(la):deni
da nisi u Gospodjince za farmu Isakov .Bio sam kod njega na farmi kad ste vukli.
Ja mu nudio po 20 al kaze da je tvoj bolji Odrzavam mu struju u farmi pa sam bo nesto da resim. pardon za offDeni je napisao(la):Bingo!!!! Ćale je vozio kukuruz, šta ti radio kod Žare-ta?valjda nisi nudio kukuruze?
inače skoro stigao iz NS prolazio pored Luke , red kamiona, sigurno pune barže....
Ovih cena nema nigde,mislim na djubrivvo nije tacna informacija.Cene su znatno vece.Sto se tice kukuruza izgleda da ce da ide dole!Peet je napisao(la):Od ove god. stvarno razmisljam da krenem da radim sa Milenijumom, izgleda da Raca pocinje srati.
Inace kukuruz sa lagera kod Race u Lokve 18.5 din.
Današnje cene na tržištu: 10.01.2011. KULTURA CENA
Kukuruz vešt.suv 2010 21,00
Pšenica Merkatilna 2009. 25,50
Sojina sačma SJPT 40,50
Suncokretova sačma 33 24,40
Brašno T-500 25/1 35,50
Stočno brašno 13,50
Ječam stočni rod 2010.
20,50
Repin rezanac svetli 15,80
NPK 16x16x16 Rusia
37,00
UREA Kutina
35,50
AN Rusia 32,00
UREA Pančevo 34,50
Sve navedene cene su
bez obračunatog PDV-a.
Bavanistanac je napisao(la):pozdrav forumasi kod mene u selu danas krunio covek po 20 din. tel-kel u vrecama siptari dolaze
svašta sam čuo, ali za prelevman na izvoz još nisam.DusanA je napisao(la):Malo pre me zove tast i kaze da je cuo da ce biti placanje prelevmana za izvoz kukuruza
posebna taksa koja ima svrhu poskupljenja jeftinije uvozne robe do visine domaćih cena.tarana je napisao(la):svašta sam čuo, ali da za prelevman na izvoz još nisam.DusanA je napisao(la):Malo pre me zove tast i kaze da je cuo da ce biti placanje prelevmana za izvoz kukuruza