Darko Dren
Član
Što ti bude veći prinos manje će da te ošišaju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Па Јовановићу ако се водиш том логиком кад је био скуп ниси хтео да га даш,сад кад је јефтин ти га продај.Pitanje za ove kolege sa foruma koje pre nekih mesec dana izmislise toplu vodu da sam trebao kukuruz da prodam odmah u berbi-vrsi I uzmem 36-7 din ili koliko je vec bio,kao da ja too nisam I saam uvideo ,Ali dobro generala je uvek bilo posle bitke da se prave pametni..
Elem pitanje za njih: jel odmah da prodamo ovaj Nov kukuruz? I Posto cemo sada da damo ovaj Nov kukuruz,jel po 15 din kada mu odbiju vlagu I primese ili mozda bude I ispod 15 din?? Sta kazu -sta je sada pametnoo???Da NE bude ko Kostunica da nisam bio obavesten?
Kapacitetii stoje puniii od prosle godineПа Јовановићу ако се водиш том логиком кад је био скуп ниси хтео да га даш,сад кад је јефтин ти га продај.
Или ако ипак мало упалиш вијуге,размисли па сачекај да мало скочи цена, ваљда имаш икакве складиштне капацитете.
Kad je bal nek se i princeza je.eKada je ball neka je sa muzikom
Besmislen ti je komentar...evo zasto: Prinosi su prosle godine bili sareni...od 0 do priblizno 6000 kg po kj...normalno da ne razmisljaju isto svi poljoprivrednici i da matematika nije ista kod svih!Ako ti nisi znao sta da radis na 36-37 sad stvarno neznam sta da da te savetujemo.
Verovatno će ove zime biti najisplativije da ide u centralno grejanje, ne bitno da li je klip ili zrno.Ma ja pitam vas kakoo cete I kuddaa sada sa novim kukuruzom ??
I neće biti ni prvi ni zadnji put...Verovatno će ove zime biti najisplativije da ide u centralno grejanje, ne bitno da li je klip ili zrno.
Koliko imas vagona na lageru?Kapacitetii stoje puniii od prosle godine
Tako da sledece godine necemo nista da sejemo dok ne vidimo sta cemo sa proslogodisnjim I ovogodisnjim rodom...
Neka odmoree njive I ja sa njima.
Ako ne pratis redovno sta je ko pisao nemoj nekog da karakterises da pise besmisleno. I ja sam prosle godine imao prinose od 0-1500 kg po kj, ali kada je cena dostigla 35 dinara nisam se dvoumio i prodao sam ga. On je pisao da je imao i cenu od 37 dinara pa nije znao sta da radi.Besmislen ti je komentar...evo zasto: Prinosi su prosle godine bili sareni...od 0 do priblizno 6000 kg po kj...normalno da ne razmisljaju isto svi poljoprivrednici i da matematika nije ista kod svih!
Ma staa lupass bree covecee,I kako mozete tako da izvrcete reci I pricate neustinee??Ako ne pratis redovno sta je ko pisao nemoj nekog da karakterises da pise besmisleno. I ja sam prosle godine imao prinose od 0-1500 kg po kj, ali kada je cena dostigla 35 dinara nisam se dvoumio i prodao sam ga. On je pisao da je imao i cenu od 37 dinara pa nije znao sta da radi.
Nema te u temi dva meseca pa si napisao ovo, podcenio ljude. Nigde ne pominjes ni berac ni probleme oko beraca ili oranja.Pitanje za ove kolege sa foruma koje pre nekih mesec dana izmislise toplu vodu da sam trebao kukuruz da prodam odmah u berbi-vrsi I uzmem 36-7 din ili koliko je vec bio,kao da ja too nisam I saam uvideo ,Ali dobro generala je uvek bilo posle bitke da se prave pametni..
Elem pitanje za njih: jel odmah da prodamo ovaj Nov kukuruz? I Posto cemo sada da damo ovaj Nov kukuruz,jel po 15 din kada mu odbiju vlagu I primese ili mozda bude I ispod 15 din?? Sta kazu -sta je sada pametnoo???Da NE bude ko Kostunica da nisam bio obavesten?
Onda napises kako neko lupa i objasns da si imao odredjenih problema .Ma staa lupass bree covecee,I kako mozete tako da izvrcete reci I pricate neustinee??
Ja Sam pisao da sam imao svoj berac I krunjac,I isao logikom da NE placam kombajn nego da oberem svojim beracem u klipu,I posle zurio da izorem njive da izmrzne oranje ,a kukuruz planirao kasnije da krunim kada stignem posto je bio sve ubacen I skladisten...
Ko se nadao da ce bass ovoliko da padne cena, ja da sam znao ja bi platio kombajn I u vrsi prodao I po 25 din a nee 35!
Tako je i u rh, s tim da ako je vlaga 14.6% vec se placa susenje u iznosu od 1,5 eura po meteru.Kod nas navodno terminska cena oko 17+pdv
Pa jel jesta ili nije?? Ako jeste ko nudi?Kod nas navodno terminska cena oko 17+pdv