lucijan013
Član
Vidi kod Mr.Paor-a...zna coveka koji zna coveka koji ugovara po 21 din!Ima li negde da nude neku terminsku cenu za kukuruz? Prica se kod nas da jedna zadruga iz Alibunara radi ugovore na 19 din.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vidi kod Mr.Paor-a...zna coveka koji zna coveka koji ugovara po 21 din!Ima li negde da nude neku terminsku cenu za kukuruz? Prica se kod nas da jedna zadruga iz Alibunara radi ugovore na 19 din.
U rh 160 eura plus pdvIma li negde da nude neku terminsku cenu za kukuruz? Prica se kod nas da jedna zadruga iz Alibunara radi ugovore na 19 din.
ovo je patos cenaPitanje za ove kolege sa foruma koje pre nekih mesec dana izmislise toplu vodu da sam trebao kukuruz da prodam odmah u berbi-vrsi I uzmem 36-7 din ili koliko je vec bio,kao da ja too nisam I saam uvideo ,Ali dobro generala je uvek bilo posle bitke da se prave pametni..
Elem pitanje za njih: jel odmah da prodamo ovaj Nov kukuruz? I Posto cemo sada da damo ovaj Nov kukuruz,jel po 15 din kada mu odbiju vlagu I primese ili mozda bude I ispod 15 din?? Sta kazu -sta je sada pametnoo???Da NE bude ko Kostunica da nisam bio obavesten?
Vazno da su otkupljivaci (u sprezi sa vlascu) razumeli...Šta vredi da ti objašnjavamo kad ti ni prethodnu raspravu posle mesec dana nisi razumeo.
Ako ti nisi znao sta da radis na 36-37 sad stvarno neznam sta da da te savetujemo.Pitanje za ove kolege sa foruma koje pre nekih mesec dana izmislise toplu vodu da sam trebao kukuruz da prodam odmah u berbi-vrsi I uzmem 36-7 din ili koliko je vec bio,kao da ja too nisam I saam uvideo ,Ali dobro generala je uvek bilo posle bitke da se prave pametni..
Elem pitanje za njih: jel odmah da prodamo ovaj Nov kukuruz? I Posto cemo sada da damo ovaj Nov kukuruz,jel po 15 din kada mu odbiju vlagu I primese ili mozda bude I ispod 15 din?? Sta kazu -sta je sada pametnoo???Da NE bude ko Kostunica da nisam bio obavesten?
Ma ja pitam vas kakoo cete I kuddaa sada sa novim kukuruzom ???Ako ti nisi znao sta da radis na 36-37 sad stvarno neznam sta da da te savetujemo.
A too I da znamm nesmem da kazem...Koliki prinos kukuruza očekuješ?
Ja mislim da je doslo vreme da im odvezemo I platimo mi njima da uzmu nas kukuruz...dosta su oni nama placali...saddd da im mi damo kukuruz I Jos da im platimo makar 10 din po kiliImam dobrog skladistara, a uslove ne smem da ti kazem.