Kengur
Član
Pogledajte vi sta je sve zadesilo pola Jevrope nekako smo preegurali i zato treba da bude
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nisam ja mislio na tebe nego sam prokomentarisao post od Dolovca jer znam na šta je mislio on mi je komšija a znaš kakve su komšije kad neko počne da kruni sve odmah priče il si dužan il nešto kupuješ al u svakom slučaju su ljubomorni i znatiželjnileka je napisao(la):Ne smejem se ja nikome alii sve je to lutrija ja sam navikao da krunim u to vreme sto sam naveo a nekada i kasnije,ja mislim da ne treba zuriti ali to je samo moje misljenje
a drzava zabrani izvoz to im je bila praksa sa psenicom pre par godinašandor je napisao(la):Ako se ne umeša država biće
**beš državu čija se ekonomija zasniva na izvozu kukuruza.bojcetic je napisao(la):Nema od tih krava nista. To je samo marketing...
Kukuruz je nasa strateska sansa
talianu je napisao(la):**beš državu čija se ekonomija zasniva na izvozu kukuruza.bojcetic je napisao(la):Nema od tih krava nista. To je samo marketing...
Slazem se, ali dok ne pocnemo da pravimo spejs satlove i kukuruz je dobar!talianu je napisao(la):**beš državu čija se ekonomija zasniva na izvozu kukuruza.bojcetic je napisao(la):Nema od tih krava nista. To je samo marketing...
pidikanac je napisao(la):pa u ovom trenutku poljoprivreda je jedino što izvlači ovu državu i zapamtite jednu stvar kada je seljak bogat bogata je i država
talianu je napisao(la):Očigledno me niste razumeli.
Država koja izvozi sirovinu (kukuruz) je na jako niskoj grani.
Jogurt,mleko,sir,kobaje,šunke salame......da ne nabrajam znate svi šta se dobija od kukuruza jako je širok spektar proizvoda.
Em bi bila daleko manja nezaposlenost. e to bi mnogo bolje pomoglo državu,jer ne može seljak vući dražavu u kojoj prosvetari imaju 5 puta veći budžet.