KishRobert
Prijatelj Foruma
clan agrosrce je vlasnik agroinf-a,pitajte vi njega da vam on da tu cenu!diklofen je napisao(la):Ma ja pišem o Agroinfo Novi Bečej.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
clan agrosrce je vlasnik agroinf-a,pitajte vi njega da vam on da tu cenu!diklofen je napisao(la):Ma ja pišem o Agroinfo Novi Bečej.
place?diklofen je napisao(la):Danas sretnem jednog starijeg seljaka.Čovek plače.Sav rod prodao po 16 dinara jus kvalitet.Pita mene otkud sam znao da će cena ići gore.Jednostavno sam mu odgovorio da je sreća da mi nisu trabale pare inače bi i ja moj prodao.
Sa cenom od 19.5 bio bih zadovoljan stim da oni preuzmu robu kod mene u silosu.Znači da je 19,5 meni čisto po kg.
ma ok,al' znam da su lokalne zadruge intervenisale kod njega da tako ne radi,jer tu cenu niko ne placa,bez obzira na kulturu.Ma šta ja znam ko je vlasnik čega već sam samo rekao(napisao) šta tamo piše.
tacno!diklofen je napisao(la):Počele i zadruge da se udružuju protiv seljaka.
Taj problem je svuda.A te iste zadruge osnovali naši dedovi i očevi.
Ove novopečene zadruge su drugo i neka rade kako hoće ali one stare koje su naše ....
Au sunce mu poljubi,ja cu da krunim necekam vissee.... ovo su za mene dovoljne parice posle nek ode i na 25doru je napisao(la):Pozdrav svima,prvi put pisem. Na sajtu Granexport Pancevo doslo je danas do promene cene kukuruza. Cena je 20 din+pdv
meni vise odgovara mraz,zbog podloge oko ambara tako samo da dodje prvi radni dan posle novepanonac je napisao(la):Ja cu kruniti kada bude
Pa prvi radni dan sto se tice zadruge je 4.1. a dolazi mi covek sa bubnjarom tako da moze dosta da okrunimo jer meni 3 radnika rade posaopanonac je napisao(la):Prvi radni dan,a koji je to bese datum,na koji krunjac radis.
Pa nije velika vlaga za krunjenjeDolovac je napisao(la):Au sunce mu poljubi,ja cu da krunim necekam vissee.... ovo su za mene dovoljne parice posle nek ode i na 25doru je napisao(la):Pozdrav svima,prvi put pisem. Na sajtu Granexport Pancevo doslo je danas do promene cene kukuruza. Cena je 20 din+pdv