Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 183 53,4%
  • Ne

Glasovi: 160 46,6%

• Ukupno glasača
    343
Danas sretnem jednog starijeg seljaka.Čovek plače.Sav rod prodao po 16 dinara jus kvalitet.Pita mene otkud sam znao da će cena ići gore.Jednostavno sam mu odgovorio da je sreća da mi nisu trabale pare inače bi i ja moj prodao.
Sa cenom od 19.5 bio bih zadovoljan stim da oni preuzmu robu kod mene u silosu.Znači da je 19,5 meni čisto po kg.

Ma šta ja znam ko je vlasnik čega već sam samo rekao(napisao) šta tamo piše.

diklofen je napisao(la):
Danas sretnem jednog starijeg seljaka.Čovek plače.Sav rod prodao po 16 dinara jus kvalitet.Pita mene otkud sam znao da će cena ići gore.Jednostavno sam mu odgovorio da je sreća da mi nisu trabale pare inače bi i ja moj prodao.
Sa cenom od 19.5 bio bih zadovoljan stim da oni preuzmu robu kod mene u silosu.Znači da je 19,5 meni čisto po kg.
place?
kukuruz ima najbolju cenu onda kad ti treba lova... a i on nije bio zadovoljan sa 16?
pa taj ne bi bio zadovoljan ni sa danasnjom.
Ma šta ja znam ko je vlasnik čega već sam samo rekao(napisao) šta tamo piše.
ma ok,al' znam da su lokalne zadruge intervenisale kod njega da tako ne radi,jer tu cenu niko ne placa,bez obzira na kulturu.

Počele i zadruge da se udružuju protiv seljaka.
Taj problem je svuda.A te iste zadruge osnovali naši dedovi i očevi.
Ove novopečene zadruge su drugo i neka rade kako hoće ali one stare koje su naše .... :nono:

diklofen je napisao(la):
Počele i zadruge da se udružuju protiv seljaka.
Taj problem je svuda.A te iste zadruge osnovali naši dedovi i očevi.
Ove novopečene zadruge su drugo i neka rade kako hoće ali one stare koje su naše .... :nono:
tacno!
sve te privatne zem. zadruge ili d.o.o. nisu namestene radi nas,namesteno je da nam uzmu lovu!

Pa ovi iz Agroinfa izgleda dobro znaju, i to u napred, u odnosu na Poljopartner.
Na Poljopartneru kukuruz 19 dinara bez PDV na dan 29.12.2010.

Pozdrav svima,prvi put pisem. Na sajtu Granexport Pancevo doslo je danas do promene cene kukuruza. Cena je 20 din+pdv

18 din tel - kel sa 22 % vlage ......... pre nove godine tojest sutra a posle nove godine videćemo .

Nazad
Vrh