Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
bru je napisao(la):ljudi sretna nova i neka nam kukuruz bude 2 evrica svake godine kao i ove i bicemo zadovoljni barem ja to mislim u moje ime pozdrav
bru je napisao(la):ljudi sretna nova i neka nam kukuruz bude 2 evrica svake godine kao i ove i bicemo zadovoljni barem ja to mislim u moje ime pozdrav
Posle bozica jedan danKengur je napisao(la):I sutra krunite
ni jedan podatak nije tacan. ni blizu.pidikanac je napisao(la):Cena domaće pšenice na Produktnoj berzi u Novom Sadu je 24,80 dinara po kilogramu (bez PDV) i trenutno je to najviša cena u Evropi, jer se u Parizu danas pšenica trgovala po 230,75 evra za tonu, dok je u Čikagu cena bila 240,60 dolara po toni. Interesantno je da berza u Budimpešti već par dana nije objavila promet pšenice.
tarana je napisao(la):ni jedan podatak nije tacan. ni blizu.pidikanac je napisao(la):Cena domaće pšenice na Produktnoj berzi u Novom Sadu je 24,80 dinara po kilogramu (bez PDV) i trenutno je to najviša cena u Evropi, jer se u Parizu danas pšenica trgovala po 230,75 evra za tonu, dok je u Čikagu cena bila 240,60 dolara po toni. Interesantno je da berza u Budimpešti već par dana nije objavila promet pšenice.
a budimpesta ne radi od bozica do nove godine.
Ako ti se prognoza ostvari bićeDragan18 je napisao(la):mikulas
dobra cena. Moja prognoza da ce ici gore za jos 2 din dok ljudi ne pocnu da krune, kako se ponuda bude povecavala tako ce i cena opadati. posle setve ce dostici opet cenu od 21-23 din a posle ko zna....
šandor je napisao(la):Zadnje nedelje u Italiji cena kukuruza je dostigla istu cenu kao 2007 godine u isti period od 242 € / t