Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 183 53,4%
  • Ne

Glasovi: 160 46,6%

• Ukupno glasača
    343
Ali nikad nije kasnio dva dana.
Ni danas još nema ništa.
Ta cena od 20,-- dinara ti je od prošlonedeljnog trgovanja.

Granexport (luka Dunav Pancevo) vrsi otkup kukuruza roda '10 JUS kvaliteta po ceni od 19 din + PDV isplata za 5 dana , vest sveza od jutros sa Radia Ritam(Pancevo)......... :ppozdrav:

verovatno su i oni uzeli informaciju sa njihovog saita a svuda dobijas informacije sa zakasnjenjem.u stvari sa saita produktne berze. cekaju da vide sta ce se otkupiti pa ako krene dobro je ako ne krene daj malo vise ,mada me je granexport prijatno iznenadio sa ovom cenom

Znate da sam pitao pre neki dan koliko da trazim za kukuruz? E trazio sam 18.5 i dobio sam 18! Sutra dolazi rinfuz. Cisto da se orjentisete! Mada mislim da ce jos gore ovih dana ali je nebi da kvarim jevreje zato prodajem...

super samo neka cena ide gore :D a šta če reči stočari na ovo poskupljenje kukuruza :sta: ali dok jednom ne smrkne drugom ne svane :haha: mada se svima nama smrklo :udri: :udri: :udri:

toshiba je napisao(la):
Znate da sam pitao pre neki dan koliko da trazim za kukuruz? E trazio sam 18.5 i dobio sam 18! Sutra dolazi rinfuz. Cisto da se orjentisete! Mada mislim da ce jos gore ovih dana ali je nebi da kvarim jevreje zato prodajem...

Šta sam ja odgovorio na tvoje pitanje ? :

šandor je napisao(la):
Realna cena ti je trenutno 18 din tel - kel ..........

Nebi on meni dao ali nema odakle 10t da uzme + kod mene sve betonirano i kukuruz vec okrunjen!
Hocu reci, oni koji imaju betonirana dvorista, imaju i velike kotarke pa nece naceti za 10t.

Pa treba čekati ako ima naznaka da će cena još ići gore.Mada u svakom narednom mesecu ide i lager i ostale dadžbine.I sve to treba uneti u kalkulaciju.

Nazad
Vrh