Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
panonac je napisao(la):Zasto prodavati sada kukuruz kada ce za koji mesec biti vise
šandor je napisao(la):panonac je napisao(la):Zasto prodavati sada kukuruz kada ce za koji mesec biti vise
Zato što treba
bogu hvala nije nestasica ali necu da se opecem kao pre dve godinešandor je napisao(la):panonac je napisao(la):Zasto prodavati sada kukuruz kada ce za koji mesec biti vise
Zato što treba
To si u pravu mene još uvek boli opekotina od pre tri godine slučaj sa zabranom izvozai čika Milosavlevimtoshiba je napisao(la):bogu hvala nije nestasica ali necu da se opecem kao pre dve godinešandor je napisao(la):panonac je napisao(la):Zasto prodavati sada kukuruz kada ce za koji mesec biti vise
Zato što treba
Istina...na zalostpanonac je napisao(la):Svaka godina je drugacija
Boki-Vl je napisao(la):Da,da a sta bi sa Agrozivom i ko je imao na lageru kod njih, clan Djoker znao o tome bolje nego ja ... ja mislim da ni dan danas nije izvuko ni dinar od njih, ne samo on nego koliko njih iz sela i iz susednjih sela...diklofen je napisao(la):Ko god ima i kilo kukuruza, i čist račun sa zadrugom gde je predao ,ne može ostati bez njega.Te nebuloze da predaš 100 -tinak vagona i na kraju ostaneš bez toga su čista glupost.Pa i da ode u stečaj uvek postoji odgovorno lice na koga je registovano i koje se u krajnjem slučaju tereti.Prošlo je vreme kada se imovina mogla prebacivati na žene,tete bake i na taj način pred sudom nemati ništa.
Upravu su i Boki i Rasa , sa Agrozivom i dan danas ima nenamiranih dugova jer su potrazivanja veca 3-4 puta od celokupne vrednosti (sada prodate) kompanije , to ima veze i sa Rasinom pricom , to su najvise iskusili ljudi iz Crepaje,Debeljace,Vladimirovca,Alibunara,Banatskog Karlovca i jos nekog mesta koje je bilo blizu sela gde je Agroziv vrsio otkup(podebljana mesta su otkupna)....rasa02 je napisao(la):Ako firma ode u stecaj,duznici se namiruju iz stecajne mase koja je po pravilu mnogo manja od obaveza firme tako da mnogi ostaju kratkih rukava.Iz raznoraznih prevara ostaje nam da izvucemo pouku,roba je nasa samo ako je kod nas
Pise od 20 - 24.12 na to je diklofen mislio!toshiba je napisao(la):Jedina zelena stavka, desno gore
Post je spojen: [time]1293407002[/time]_________________________________________________
izvini levo
Post je spojen: [time]1293432243[/time]_________________________________________________
pored dijagrama levo
Post je spojen: [time]1293457552[/time]_________________________________________________
20,28 rsd
Dolovac je napisao(la):Pise od 20 - 24.12 na to je diklofen mislio!toshiba je napisao(la):Jedina zelena stavka, desno gore
Post je spojen: [time]1293356602[/time]_________________________________________________
izvini levo
Post je spojen: [time]1293381843[/time]_________________________________________________
pored dijagrama levo
Post je spojen: [time]1293407152[/time]_________________________________________________
20,28 rsd