Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 183 53,4%
  • Ne

Glasovi: 160 46,6%

• Ukupno glasača
    343
Dobro otvorite oci kome dajete robu na lager mada sam i sam imao losih procena pa nadrljao.Po meni je ako nemate sopstvenih kapaciteta za lagerovanje sto se desava u vecini slucajeva uostalom kao sto je slucaj i kod mene,bolje je prodati robu i po losijoj ceni nego lagerovati kod sumnjivih zadruga i rizikovati mnogo vise :ppozdrav:

diklofen je napisao(la):
Ko god ima i kilo kukuruza, i čist račun sa zadrugom gde je predao ,ne može ostati bez njega.Te nebuloze da predaš 100 -tinak vagona i na kraju ostaneš bez toga su čista glupost.Pa i da ode u stečaj uvek postoji odgovorno lice na koga je registovano i koje se u krajnjem slučaju tereti.Prošlo je vreme kada se imovina mogla prebacivati na žene,tete bake i na taj način pred sudom nemati ništa.
Samo covek koji nije naj..o moze nesto ovako naivno da napise.Sreca njegova, nazalost moja nije.

Zvao me tip iz Trstenika da kupi kukuruz, imam u ambar krunjen sa njive. Nece da kaze koliko nudi nego da razmislim do ujutru pa da mu javim! Sta mislite, koliko da mu trazim?? :sta: :sta:

toshiba je napisao(la):
Zvao me tip iz Trstenika da kupi kukuruz, imam u ambar krunjen sa njive. Nece da kaze koliko nudi nego da razmislim do ujutru pa da mu javim! Sta mislite, koliko da mu trazim?? :sta: :sta:
Kakva glupost,kao da on nezna kako ide cena :sta:
Trazi onoliko koliko ti je u najblizoj zadruzi al tel-kel,neznam sta da kazem...

toshiba je napisao(la):
jel on trazi ili ti nudis?

pa nek ide tamo i nek kupi po toj ceni...obozavam takve likove,koji isto tako dodju kod mene za detelinu i sa pricom kako je tamo negde jeftinije,ma hajde...pa sto si onda dosao!?
zapravo ti najbolje znas da li treba ili ne da prodas kukuruz!

mika_google je napisao(la):
:haha: neka onda kupi i ove po 15...

ma ne, svestan je on svih cena jer sam mu ja rekao da je u Granexport 19+pdv i on kaze da zna ali da tomo odbijaju vlagu i lom!

Ja mislio 19 da trazim ali ipak?? Ionako idem za Pancevo sutra, pa cu svratiti do FSH Jabuka i Graexport-a da pitam...

Nazad
Vrh