Paracinac88
Član
juce jedan svinjar nudio 33din za kukuruz,reko nemam prodo sam
Послато са SM-A536B помоћу Тапатока
Послато са SM-A536B помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I onda istrošiš mehanizaciju pa ispada da radiš da kupuješ novo i gde si , šta si radio , ništa.Onda treba povecati obradive povrsine da se to nadoknadi a i uposli mehanizacija...
Tako i ide vec 20 godI onda istrošiš mehanizaciju pa ispada da radiš da kupuješ novo i gde si , šta si radio , ništa.
ja sam se povodio za time i rješio svoju robu u 9. 10 mj po najvišim cijenamaVerujte da ima ljudi koji znaju dosta unapred a licno sam se uverio u to.
Krajem novembra pricam sa covekom i kaze mi kako ce nasi proizvodi pasti dole da cemo samo da se cesemo ja mu kazem ma gde da padnu nema sanse a taman je tad islo zito na 40 i kukuruz na 35 i strelice na berzi gore ....tad su neki spominjali cak i cene za kukuruz da ce biti 40 i zito 45 ....
I ja to kazem drugu koji sve pise u neku njegovu svesku reko bas da vidimo ...
I vidimo bas lepo ...
Ae pitaj ga opet , pa prenesi ovde da znamo šta nam je činiti za sledeću sezonu ....Verujte da ima ljudi koji znaju dosta unapred a licno sam se uverio u to.
Krajem novembra pricam sa covekom i kaze mi kako ce nasi proizvodi pasti dole ..............
Zuta reka zuti ljudiSrbijom ce hodati zuti ljudi
Па већ ходају, код нас кинеза више него у Кини. Само их довлаче као да се гради не знам шта, а не тамо нека брза пруга. Више нема куће за издавање слободне да нађеш све закупљено за раднике и то је мало па сад на свакој ливади ниче контејнер насеље.Srbijom ce hodati zuti ljudi
Ae pitaj ga opet , pa prenesi ovde da znamo šta nam je činiti za sledeću sezonu ....