Dolovac
Član
Do iduće žetve Kina će napadne Tajvan e pa tad će da vidimo tek šta je kriza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vec smo iznenadjeni mi koji nismo prodali.Nemoj vise da se iznenadjujemoPazite samo da se ne iznenadite...
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Razgrabilo se po 400...Arende su jesenas toliko otisle gore, i sve izdato na vise godina, ne moz nac ni basticu negde
Na jesen minus 5 dinara po kg.Ode na 25 dindzi....i ispod toga..rekoh ja da je to njegova realna cena...onomad, pa ovo ponavljam ponovo...ko ga ima na lageru puko je ko p...a, a ima nas mnogo...znaci ove godine jedna nulica ako ne i minus u poslu...ima da ode na jesen na 15-16 dinara...a mi dizemo arende u nebesa...
Bastovani placaju.Nepitaju za cenuRazgrabilo se po 400...
Ja tvrdim ko izdaje po dobrim cenama nikada puko nije
Neće ni oni još dugo, jesenas zaoravana Paprika kao i Kupus koji nisu imali kupca.Bastovani placaju.Nepitaju za cenu
Dobar deo sadasnjih ratara je imalo stoku i trosilo to sto proizvede...sad je taj kukuruz na trzistu...Samo komeće mo prodati, izgubili smo dobar deo tržišta kojekakvim naprednim zabranama izvoza i kupci se okreću drugim tržištima. Problem nas Ratara je u posrnuću Stočarstva ali to nažalost mnogi nevide. Milion ipo grla krupne stoke se izgubilo u ove zadnje dve decenije, pa vi pogldajte kolika bi to bila dnevna potražnja naših proizvoda. Ista je situacija i sa tovom svinja. Došli smo u takvu situaciju da će deca domaće životinje gledati na slici.