Zrenjaninac
Član
A kod nas opet nestao kukuruz iz silosa.Tako prošle godine tako sad i ove i niko da stane na put tome.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Čekaj oćeš da kažeš da si stavio kukuruz na lager i da je bez tvoje saglasnosti prodat ako sam dobro shvatio?? Pa ovo je onda čista pljačka i stvar za sud, osim ako nije u papirima prilikom lagerovanja pisalo nešto 'sitnim slovima'.ZRENJANINAC je napisao(la):lepo ga izvukli i vlasnici ostali kratkih rukava i onda kreće priča moraš samo nama da fakturišeš a cen bude onolika koju oni daju i plate za godinu dana.
savato je napisao(la):To svi rade uglavnom,prodaju kad im trebaju pare...Kad das nekome na cuvanje to vise nije tvoje,i automatski upadas u igru...platicemo ti kad budemo imali,cena je ova kod nas,tra..la...la.
Da,da a sta bi sa Agrozivom i ko je imao na lageru kod njih, clan Djoker znao o tome bolje nego ja ... ja mislim da ni dan danas nije izvuko ni dinar od njih, ne samo on nego koliko njih iz sela i iz susednjih sela...diklofen je napisao(la):Ko god ima i kilo kukuruza, i čist račun sa zadrugom gde je predao ,ne može ostati bez njega.Te nebuloze da predaš 100 -tinak vagona i na kraju ostaneš bez toga su čista glupost.Pa i da ode u stečaj uvek postoji odgovorno lice na koga je registovano i koje se u krajnjem slučaju tereti.Prošlo je vreme kada se imovina mogla prebacivati na žene,tete bake i na taj način pred sudom nemati ništa.