Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 183 53,4%
  • Ne

Glasovi: 160 46,6%

• Ukupno glasača
    343
Ipak sam okrunio 3 vagona po 1600 din tel - kel vlaga 21 % . Preračunato u JUS izađe 1900 din ::svaka cast::
Post je spojen: [time]1292507798[/time]

@ Kengur to je ravno 15 € ::novac::

E baš sa tom vlagom :sta: ...... Još " curi " voda iz kukuruza....... inače sutra ću još okruniti 4 vagona po 16 din tel - kel sa vlagom oko 21 % ..... pa šta bude - bude ::novac::

Najgore je to sto su cene sarolike! Kad bi svuda bile iste on da bi lakse disali. Ovako gledam kod nekih 17 din a kod nekih 18.40 din RAZLIKA JE TO BRE!!!

da sa vlagom od 24 ja sam prodao po ceni od 15 din.( ali da nebude zabune kod mene u selu se kukuruz prodaje uvek u džakove ) kada je cena po JUS-u bila oko 17 din.pa vi procenite šta je bolje

15-vlaga 24% ili 17-na bazi vlage i kolika bi bila cena sa 24% vlage mi uvek pišemo i citiramo cenu ali ona važi za jus kvalitet a ko ima sada kukuruz sa vlagom od 14% ili manje a da nije sušio i da kada ja pišem cenu kukuruza to je uvek za džakiran i tel-kel

Pa sad da li je bas 25 vlaga... ja sam juce merio kukuruz sto sam prekjuce krunio bio je u hangaru dole imao je 19.2 bilo je sycora i zp677

dejan 77 je napisao(la):
u madjarkoj je fjucers za mart pao na 179 e po toni
To ti stoji od 30.11.2010..Ajd ako ko zna madjarski da nam protumaci tamosnje stanje,dal se to netrguje decembar januar ili jednostavno sajt neradi?

Nazad
Vrh