Peet
Član
spricer ladan je napisao(la):to da,ali kod mk je losija tablica a bolji izlaz,kod bb bolja tablica veci izlaz....kombinovao sam i kod jednih i kod drugih
Aj stavite neku tablicu da vidimo, odnosno da uporedimo ako je imate.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
spricer ladan je napisao(la):to da,ali kod mk je losija tablica a bolji izlaz,kod bb bolja tablica veci izlaz....kombinovao sam i kod jednih i kod drugih
E to je za sada pravi odgovor na pitanje.šandor je napisao(la):Danas je dobra cena , sutra će da bude zadovoljavajuća a sledeće nedelje mala
pidikanac je napisao(la):...ali če sigurno staviti neke namete izvoznicima ...
jedno kajanje ipak ostaje ali poučen ranijim iskustvom kada smo čekali cenu od 20din i na kraju prodali po 7- 8 din ja bih radije držao evro u slamarici nego kukuruz u ambaru a najavljuju i inflaciju koja če biti veča nego što su planirali pa sad ko tu da ispadne pametan danas bio kod rođaka i on me pita da li da proda žito ili da čeka a ima 8 vagona ja mu reko bolje vrabac u ruci nego goub na graniPeet je napisao(la):Doo Raca u Lokvama, cena kukuruza sa pdv-om 17 din.
Psenica sa pdv-om 23,5 din.
Sta ciniti po ovom pitanju uzeti pare ili ostaviti bar do kraja Decembra?
Plasim se da te nebuloze mogu sranja napraviti a u pitanju je dosta
A kako bi drugačije! Da nisi možda mislio da će da se odreknu svog dela kolača?Branko je napisao(la):pidikanac je napisao(la):...ali če sigurno staviti neke namete izvoznicima ...
...koji će to preliti na leđa primarnih proizvođača, tj. seljaka.
jesi ti "dobar" s tom cenom?spricer ladan je napisao(la):e jbg nemam trenutno,sta milslite o 18.3 ceni?
Dobra je to cena za sadašandor je napisao(la):Sutra krunim 1600 din tel - kel ............ vlaga oko 20 %
I ja isto sutra krunim po 16 din tel-kel, valjda nece sneg do sutra da nas zavije, kod nas se sad spusti bogme pici ga dobro...šandor je napisao(la):Sutra krunim 1600 din tel - kel ............ vlaga oko 20 %
# POLJOPARTNER -
# Promene cena za dan December 15, 2010 -
# Kukuruz veštački suv 18.20