Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 183 53,4%
  • Ne

Glasovi: 160 46,6%

• Ukupno glasača
    343
spricer ladan je napisao(la):
to da,ali kod mk je losija tablica a bolji izlaz,kod bb bolja tablica veci izlaz....kombinovao sam i kod jednih i kod drugih

Aj stavite neku tablicu da vidimo, odnosno da uporedimo ako je imate.

sada sam slušao guvernera inflacije če biti i u 2011 zbog velikih cena hrane ali če pokušati da cene zaustave i smanje ali tek krajem marta a jedini izlaz iz krize vidi u orjentaciji ka izvozu tako da čisto sumljam da če zabraniti izvoz ali če sigurno staviti neke namete izvoznicima

ma i jasam cuo za namete izvoznicima . povecanje pdv .neke marze ce da uvedu akcize na alkohol i cigarete da povecaju

Doo Raca u Lokvama, cena kukuruza sa pdv-om 17 din.
Psenica sa pdv-om 23,5 din.
Sta ciniti po ovom pitanju uzeti pare ili ostaviti bar do kraja Decembra? :sta:
Plasim se da te nebuloze mogu sranja napraviti :zli: a u pitanju je dosta ::novac::

Od danas firma Vazox kod nas prima 16 tel-kel, a malopre zvao jednog druga iz susednog sela on tovari u dzakove isto placa 16din...

Čekaću još desetak dana da vidim razvoj situacije.U svakom slučaju evidentno je da se kukuruz može vrlo lako prodati.

Peet je napisao(la):
Doo Raca u Lokvama, cena kukuruza sa pdv-om 17 din.
Psenica sa pdv-om 23,5 din.
Sta ciniti po ovom pitanju uzeti pare ili ostaviti bar do kraja Decembra? :sta:
Plasim se da te nebuloze mogu sranja napraviti :zli: a u pitanju je dosta ::novac::
jedno kajanje ipak ostaje ali poučen ranijim iskustvom kada smo čekali cenu od 20din i na kraju prodali po 7- 8 din ja bih radije držao evro u slamarici nego kukuruz u ambaru a najavljuju i inflaciju koja če biti veča nego što su planirali pa sad ko tu da ispadne pametan :sta: danas bio kod rođaka i on me pita da li da proda žito ili da čeka a ima 8 vagona ja mu reko bolje vrabac u ruci nego goub na grani :ppozdrav:
Post je spojen: [time]1292275202[/time]
* Pšenica merkatilna25.30

Nazad
Vrh