Peet
Član
spricer ladan je napisao(la):to da,ali kod mk je losija tablica a bolji izlaz,kod bb bolja tablica veci izlaz....kombinovao sam i kod jednih i kod drugih
Aj stavite neku tablicu da vidimo, odnosno da uporedimo ako je imate.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
spricer ladan je napisao(la):to da,ali kod mk je losija tablica a bolji izlaz,kod bb bolja tablica veci izlaz....kombinovao sam i kod jednih i kod drugih
E to je za sada pravi odgovor na pitanje.šandor je napisao(la):Danas je dobra cena , sutra će da bude zadovoljavajuća a sledeće nedelje mala![]()

pidikanac je napisao(la):...ali če sigurno staviti neke namete izvoznicima ...

a u pitanju je dosta 
jedno kajanje ipak ostaje ali poučen ranijim iskustvom kada smo čekali cenu od 20din i na kraju prodali po 7- 8 din ja bih radije držao evro u slamarici nego kukuruz u ambaru a najavljuju i inflaciju koja če biti veča nego što su planirali pa sad ko tu da ispadne pametanPeet je napisao(la):Doo Raca u Lokvama, cena kukuruza sa pdv-om 17 din.
Psenica sa pdv-om 23,5 din.
Sta ciniti po ovom pitanju uzeti pare ili ostaviti bar do kraja Decembra?
Plasim se da te nebuloze mogu sranja napravitia u pitanju je dosta
![]()
danas bio kod rođaka i on me pita da li da proda žito ili da čeka a ima 8 vagona ja mu reko bolje vrabac u ruci nego goub na grani 
A kako bi drugačije!Branko je napisao(la):pidikanac je napisao(la):...ali če sigurno staviti neke namete izvoznicima ...
...koji će to preliti na leđa primarnih proizvođača, tj. seljaka.
Da nisi možda mislio da će da se odreknu svog dela kolača?

jesi ti "dobar" s tom cenom?spricer ladan je napisao(la):e jbg nemam trenutno,sta milslite o 18.3 ceni?
Dobra je to cena za sadašandor je napisao(la):Sutra krunim 1600 din tel - kel ............ vlaga oko 20 %

I ja isto sutra krunim po 16 din tel-kel, valjda nece sneg do sutra da nas zavije, kod nas se sad spusti bogme pici ga dobro...šandor je napisao(la):Sutra krunim 1600 din tel - kel ............ vlaga oko 20 %
# POLJOPARTNER -
# Promene cena za dan December 15, 2010 -
# Kukuruz veštački suv 18.20