Peet
Član
Prodajte zivotinje sto pre jer ce biti veoma zeznuto po dzepu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ja sam za moj pokvaren iz hangara dobio 15dinKengur je napisao(la):Kod nas neke krupare kupuju kukuruz po ceni od 12 rsd-kg
Jel 17 te-kel u rinfuz?pidikanac je napisao(la):kod mene je 17 din.al niko ne želi da kruni a kamioni samo trče po selu i mole za kukuruz ako plate 20din mene neče morati da mole
Aj pošaljite neki u Lokve i po 17 jer naš "kupac iz sela" koji vozi za srbiju plaća celih 14 novih Avramovih dinara I to samo ako je vlaga ispod 19%.pidikanac je napisao(la):nije rinfuz nego u džakovima ali nemeri se vlaga znači tel-kel
Eto,a kod nas se "avansira"kukuruz iz kotarke po 16 din.Neznam da li se gleda vlaga....Dolovac je napisao(la):ja sam za moj pokvaren iz hangara dobio 15dinKengur je napisao(la):Kod nas neke krupare kupuju kukuruz po ceni od 12 rsd-kg
I kod mene jako malo dolaze kamioni,gotovo nikako a nismo od Bavanista daleko,a po ceni od 17 u dzakove ja bi krunio...pidikanac je napisao(la):kod mene smo i funkcioniše varijanta kamion-džak
tarana je napisao(la):jel' moze neko da postavi direktan link za parisku berzu u vezi cene kukuruza?
pre par meseci je neko postavio za psenicu.
i to fercera.
ali kad odatle probam da nadjem kukuruz, baca me na sve strane i na kraju trazi da se logujem.