Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
to znaci da je ovih nasih 18-18.5 din malo i preduvano ili je neko ugovorio nesto sto nemoze da isporucitarana je napisao(la):budimpesta 190 e.
Sav moj kukuruz je juspidikanac je napisao(la):da 18.40 ali JUS kvalitet a kada ti prodaš po 17 sa vlagom od 24-25 onda je to mnogo boljeDolovac je napisao(la):18,40 kod mene
Koega koliko placa Blagostok , hvala na informaciji............Dolovac je napisao(la):Od ponedeljka qqruz opet bi trebao da ide gore,tako se shushka u mom mestu
šandor je napisao(la):Berza u Italiji :
25.11 - 212 €
09.12 - 220 €
Upravo,ko ce se snaci ovde,zivota ti...dejan 77 je napisao(la):dali bi mogao malo da nam pojasnis?
savato je napisao(la):UprUpravo,ko ce se snaci ovde,zivota ti...dejan 77 je napisao(la):dali bi mogao malo da nam pojasnis?
Bices "Sistematski Upropascen Od Idiota"Kengur je napisao(la):Znaci ide gore a meni zivotinje zbog zime jedu vise nego kada a cena im je
Ima da me upropaste