U pravu si prijatelju Mustang, ništa ja tu ne bih dir'o.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prijatelju sto se Cena tice,sto ne kazu oviii po apotekama za cenu djubriva I semena I sredstsva za prskanje ,I PO pumpama za cenu nafte tooo sto tii kazes za cenu kujuruza ...I u najvećim ratovima i stradanjima setve je bilo i biće.
A kome su sada ove cene male, pa neće da proda i čeka još, ja nemam komentar.
Prijatelju sto se Cena tice,sto ne kazu oviii po apotekama za cenu djubriva I semena I sredstsva za prskanje ,I PO pumpama za cenu nafte tooo sto tii kazes za cenu kujuruza ...
zarrr im je maloo ova cenaa djubriva I nafte itddd pa je stalno dizu????
Ja rekoh u jednom postu daj neka daju paritete ,recimo 2 kg kukuruza za kg djubriva ,ili 5 kg kukuruza za litar nafte...dajte realno I posteno da vidimo ko koga ovde ....
I ja se NE pitam za cenu kukuruza,jelll jaa formiram cene na berzi zitarica u Parizu ,Cikagu itddddd???Ako sad imaš priliku da prodaš kukuruz za 34-35 din, a pšenicu po 37 din, jel ti to malo? Ili hoćeš još da čekaš?
Jel ti misliš da se vlasnik privatne pumpe mnogo nešto pita za cenu goriva? A apotekar za cenu djubriva?
NE mozes tako da gledas,Nisi TI bacio djubre prepodne I istoggg Dana popodne odmah obrao kukuruz I unovcio,nego si bacio djubre u jesen pred oranje pa u martu pred setvu,pa posejao I cekaooo 6 meseci...I Tek sad recimo prodajes...Za too vreme se svee zive cene promenile...Ono sto SI mogao da kupis za 48-50 din kada SI bacao djubre sada NE mozes da kupis Ni za 100 dinara....vidis li cenu gvozdja,gradje,cenu nekretnina it'd itdd...Ово су врх цене у односу на уреу од прошле год 48-50 дин ...Ове Јесени и догодине у ово време дрште гаће....само да суше не буде.
NE prijatelju ,ti si izneo 1 cinjenicu:cenu ureje onda I cenu kukuruza sadaa,a trziste I ekonomija nije jednaaa cinjenica,nego splet milon faktora I cinjenica koje se u medjuvremenu desile..Ја сам изнео чињенице и то је то...
Kapiram ja cilj I cemu tvoje pitanje...Kolega Mustang, pošto si ti prodao svoj kukuruz? Ili ga još nisi prodao?
Berem u klipu..Kad ga već toliko dugo držiš, čudi me da ne čekaš avgust.
Kako izlaziš na kraj sa vlagom, s obzirom da ti kukuruz sačeka letnje vrućine?
I kad napraviš presek za poslednjih 20 godina, koliko puta si u tom periodu ubo bolju cenu nego u ostalom delu godine?