Izvuci robu, plati prevoz. Ostaje ti par dinara više sigurno.Prodao bi i ja ali ovde agro djole placa 26d.a zica 27d.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Izvuci robu, plati prevoz. Ostaje ti par dinara više sigurno.Prodao bi i ja ali ovde agro djole placa 26d.a zica 27d.
Ja mislim da morace I Oni da dignu cenu,samo polako...Prodao bi i ja ali ovde agro djole placa 26d.a zica 27d.
Sta tu nije jasno ,lovvv u mutnom I kooo kogaa za..beeenije mi jasno kukurz na berzi skace a oni placaju bez pdv-a i jos par dinara manje moze se reci da je cena 34,13 minus pdv
Bilo kuci ili na lageru?34+pdv prodao danas
Ti povremeno lupis nesto,pa ostanes ziv! Ima dovoljno ,,dobrog i zdravog" kukuruza na lageru u Srbiji.Gledajte realnije, dobar i zdrav kukuruz je odavno otplovio, ostale su ovde losije robe koje se slabo traze i sad treba uciniti otkupljivacima da ne bi priznali fijasko i sopstvenu gresku vadice se na zabranu izvoza i nisku cenu.
Da li si dobio i pdv ili samo 34din.Sa lagera prodato
Ima dovoljno je relativno, ali da je ostao sav zdrav je netacno i na nekom ce se lomiti kola. Sve su to DOO firme.Ti povremeno lupis nesto,pa ostanes ziv! Ima dovoljno ,,dobrog i zdravog" kukuruza na lageru u Srbiji.
Onda je posteno da nista neobjavljujes34+pdv na tu cenu se skidaju troskovi lagera koji su stvar dogovora i ne mogu da ih objavim.
Da li ti radis u fitosanitarnoj inspekciji ili u ministarstvu poljoprivrede ili u nekoj analitickoj kuci...pa znas da je preostali kukuruz toksican!? Logicno je da prvo prodas losiji kukuruz a zdraviji ostavis za kasnije...zar ne?Ima dovoljno je relativno, ali da je ostao sav zdrav je netacno i na nekom ce se lomiti kola. Sve su to DOO firme.
U mom slučaju je poprilično manji lager na mesečnom nivou.Lager je oko 1%>< mesecno
Koliko sad to izadje od vrsidbe do sada na jedan vagonKod mene su troškovi lagera kukuruza:
ulaz 0,8% + pdv
troškovi kontrolne kuće 0,5% + pdv
fumigacija u januaru 0,5% + pdv
mesečni lager 1% + pdv